Deseda tó környéki dupla telek tégla lakóházzal, fa vendégházzal eladó

24 900 000

Ft

830 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
30 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
136

Kert:
különálló

Kert mérete:
3800  m2

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kaposfüreden a Deseda tavi szőlőhegyen (Kőkereszt utca) összesen 3919 m2-es dupla telek egy tégla lakóházzal, illetve egy különálló fa vendégházzal eladó. A két telek szélessége összesen 19 méter körüli, mely rengeteg lehetőséget nyújt a leendő tulajdonosnak a környéken található keskenyebb telkekhez képest. A telkek 1/1 tulajdoni hányaddal rendelkeznek, per- és tehermentesek. Az épületek a helyi építési szabályzat szerint telkenként 60-60 m2-re bővíthetőek.

Az elmúlt években mindkét épület teljeskörű felújításon esett át. A tégla lakóházon tetőcsere, nyílászáró cserék, víz és villamos rendszer felújítás, teljes hőszigetelés (födém, fal, lábazat), fűtéskorszerűsítés történt. A házban egy szoba, egy konyha és egy fürdőszoba található, a ház teljes területe alatt fekvő pince betonozott és járólapozott, nappali és iroda helyiségként volt használatban. Az épület vízellátását 2023 nyarán bevezetett vezetékes ivóvíz biztosítja, ez korábban fúrt kútról volt megoldott, ami igény szerint visszaállítható. A ház mellé szigetelt garázs került beépítésre, mely tárolóként funkcionál.
A faház szintén felújításra került, a felső szinten lévő alvófülkével vendégek fogadására is alkalmas, illetve külön villamos mérőórával rendelkezik, így az áramellátás itt is biztosított. Az udvaron kavicsozott kocsibeálló került kialakításra, melyen 3-4 autó is kényelmesen elfér.
A kertben beton alappal, cserepeslemez tetővel ellátott kerti kiülő épült, amely szélessége miatt szükség esetén kocsibeállóként is használható, áram ide is bevezetésre került. Található az udvaron továbbá egy fatárolóként és műhelyként használható fa épület, valamint tágas veteményes kert, ami igény esetén bővíthető, öntözését a fúrt kútról üzemelő kerti csap biztosítja.

A telek kerítéssel körülvett része mögött található egy kb 3000 m2-es gyümölcsös. Itt különböző termő gyümölcsfák és bokrok találhatóak (alma, körte, barack, szilva, cseresznye, dió, gesztenye, birsalma, egres, ribizli, málna, füge), emellé 2-3 éve új gyümölcsfák is telepítésre kerültek. A telek legvégében akácos található, amely tűzifaként is hasznosítható.

A Deseda tó pár perc sétával elérhető, közelsége számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít, legyen szó kerékpározásról, horgászatról, kirándulásról, strandolásról, vízi sportokról, továbbá a közelben egy kilátótorony és egy játszótér is épült. Autóval Kaposvár és a 67-es főút is pár perc távolságra található.

Irányár: 24.900.000 Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145401182

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn