Balatonszárszón két lakásos családi ház

company_logo

120 000 000

Ft

750 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
160 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
Nincs adat

Leírás

Balatonszárszón teljesen újjá varázsolt, két lakásos - több funkcióra is kiváló - családi házat kínál eladásra 6371-es számon a LIDO HOME ingatlaniroda. A 100 m2-es, földszinti részen található két szoba és egy amerikai konyhás nappali fürdőszobával, az 560 m2-es tetőtérben szintén van két szoba, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával. Mindkét szinten van egy-egy hatalmas, kb. 30 m2-es terasz. A víz, szennyvíz, villany és gáz újra lett vezetékelve, lent és fent egy-egy külön gázkazán szolgáltatja a fűtést és a melegvizet. Mindkét konyhában új konyhaszekrény található, gránit munkalappal, valamint mindkét szinten a klíma is beépítésre kerül. A ház teljesen körbe szigetelt, tetőszigetelése is új. A ház a vasútállomástól kb. 500, a Balatontól 600 méterre található. Többféle funkciónak is megfelelhet: állandó lakásnak két generáció számára, vállalkozásnak (lent iroda, bemutató terem, vagy akár üzlet, fent lakás), nyaralónak saját célra, vagy nyaraltatásra két önálló lakrészként, stb... Az épület minden fontos intézményhez közel, maximum 5-600 méterre található. Balatonszárszó a déli part középső részén, Budapesttől 120 km-nyire helyezkedik el, az M7-es autópálya lejárója az ingatlantól mintegy 800 méter. A település a családi üdülés paradicsoma, gyönyörű strandokkal, színes nyári programkínálattal, a Csukás Színházzal, és a József Attila emlékháztól induló, s világviszonylatban is egyedül álló kulturális attrakcióval, a Versutcával.
(Ezen az ingatlanon túl több, mint 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)
Amennyiben a 6371-es számú balatonszárszói több funkcióra is alkalmas családi ház, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME  Ingatlanok egy életen át!
Hétvégén is állunk rendelkezésére!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 105864029

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn