Balatonszárszói ingatlan eladó

35 000 000

Ft

603 448 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
58 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
1/11

Kert:
közös

Kert mérete:
250  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Balatonszárszó központjában, a 7-es számú főút melletti üzletsoron/szolgáltató ház/ ami kb. 1980-as években épült, de késöbb 2 szintes lakássá átalakított és felújított ingatlan eladó. Mivel a központban van majdnem minden szolgáltatás könnyen elérhető 400 méteren belül, dohánybolt-lottózó-éttermek-buszmegállók-önkormányzat-boltok-templomok-gyógyszertár-orvosi rendelő-iskola-óvoda-bölcsőde-virágbolt-autószerelő-műszaki boltok-kertészet-bank automata-művelődési ház stb., a Balatonpart-posta-vasút van csak kb. 900 méter távolságba. A lakó ingatlan felújított már, műanyag nyílászárók vannak és az alsó szinten új réz áramkábelok vannak már, friss festés és tapétázás, a palatető letisztítva. Minden működik, azonnal beköltözhető, folyamatosan lakott, elöl-hátul leburkolt/sármentes/de sok növény/virág-fa/ van, de fűvágást nem igényel a zöldterület sem. Az épület előtti és mögötti rész hivatalosan osztatlan közös tulajdon, de az íratlan szabály szerint mindenki az ingatlan előtti-mögötti részt használja, de közjegyző segítségével lehet hivatalossá tenni és akkor lehet vele bármit kezdeni. A fölgáz-vezetékes telefon-kábel tv kikötve ideiglenesen, víz-áram-csatorna bekötve természetesen.
Alsó szinten 2 autónak kb. 6x7m parkoló a lakás előtt a villanyóra szekrényben két 230V aljzat villanyautó töltéshez is! 1,5x6m félig zárt fedett terasz, a bejárati ajtó dupla betörésbiztos, kb. 6x6 méteres amerikai konyhás tapétázott helység Green hűtő-fűtő klímával, kb. 1x4méteres fürdőszoba mosógépcsatlakozó csonkkal, nagy villanybojler biztosítja a melegvizet, mosdókagyló-wc-luxus zuhanykabin/rádióval, hátmosó-zuhanyrózsa-fejmosó-különböző világítások-ventilátor/ A hátsó kijáratnál pedig kb. 1,5x3 méteres félszoba /vagy raktár/ féle. Az épület mögött betonozott tér vízcsappal, világítással sok konnektorral a piknikezéshez, egy nagy fa teljes árnyékával ami nyáron nagyon hasznos!
Felső szintre csak padlásfeljáró létrával lehet felmenni ami normál méretű és súlyú embereknek nem gond, és egy idő után megszokható saját tapasztalatból tudom, de utólag pl. csigalépcsővel módosítható esetleg. Felső szint az utólagos beépítés miatt viszonylag alacsony max 210cm, egy alacsony félszoba /vagy raktár/ féle van amibe csak ágy vagy ágymatrac fér és alvásra alkalmas csak kb. 3x3 méter, nagy szoba kb. 4x5 méteres beépített szekrénnyel hűtő-fűtő Green légkondival, nagy fürdőszoba kb. 1,5x6 m kisebb fürdőkáddal, mosdókagylóval, wc vel

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141505148

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn