Balatonra panorámás telek

28 000 000

Ft

4 172 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
6711 m²

Hány százalékban beépíthető?:
1  %

Villany:
van

Víz:
nincs

Gáz:
nincs
Csatorna:
nincs

Leírás

Gazdálkodjon kedvére balatoni panorámával!
Ha örökpanormás területen szeretne élni és gyümölcsöt szüretelni, szarvasokkal, őzekkel ébredni, ezt a telket látnia kell!
Lélekzetelállítóan szép, gondozott, panorámás telket kínálok eladásra a Balaton déli partján fekvő Zamárdi 5 km hosszú szabadstrandjától mindössze 10 percre található Balatonendréd külterületén, az Öreghegyen.
A 6711 nm nagyságú, erdő mellett elhelyezkedő, bekerített telek, melyen 2020-ban kb 150 gyümölcsfa (kajszi, cseresznye, meggy, szilva, alma és körte) lett telepítve, a környező festői dombokra, valamint a falura is panorámás, de a tetejéről Tihany és az apátság is látható.
Besorolása "kertes mezőgazdasági terület" beépíthetőségét tekintve egy szabadon álló, legfeljebb 4 m magas, maximum 150 nm bruttó alapterületű, a műveléssel összefüggő gazdasági épület és egy földbe vájt pince (mely már megvan, jó állapotú) építhető rá. A építkezés megkezdéséhez szükséges gyümölcsfák már rendelkezésre állnak, a tulajdoni lapon is gyümölcsösként van nyilvántartva. A telken jelenleg egy 12 nm-es bontandó épület található, elektromos áram bevezetve.
Az egyedülálló adottságokkal bíró, domboldalon található telket aszfaltos útról lekanyarodva kb 800 méter földúton lehet megközelíteni, melynek egy része murvás. Az M7-es autópályán Balatonendréd a 112-es lehajtó.
Kivételes fekvésének köszönhetően, az ingatlant napkeltétől napnyugtáig körbesüti a nap, csend és nyugalom övezi. Élvezze ezt a fenomenális élményt minden nap, jöjjön el, nézze meg és szeressen bele ebbe a mesébe illő Balaton melletti területbe!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145341772

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn