Balatonlellén két különálló ház hatalmas telken eladó

145 000 000

Ft

508 772 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 3., 11:47

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
4

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1210  m2
Méret:
285 m²

Leírás

Balatonlellén két különálló ház hatalmas telken eladó

Az ingatlanok közvetlen környezetét nyugodt, családias légkör jellemzi.
Az épületek az utcafronttól lényegesen beljebb épültek, így lehetővé vált egy gazdag növényzettel beültetett előkert kialakítása. További lehetőség áll az új tulajdonos rendelkezésére, ez a nagy terület akár további épület, vagy medence építésére is alkalmas , így értékálló lehet befektetést keresőknek is.

A hatalmas fákkal, bokrokkal rendelkező, romantikus, meghitt hangulatot teremtő 1210 m2-es területen több helyen van lehetőség pihenésre, kerti grillezésre. A kerítés mellett szépen gondozott sövény biztosítja a kellő intimitást.és választ el a szomszédtól. A kert a családi háznak értékes dísze, és nagy előnye, hogy nem kell nulláról kezdeni a saját kis édenkert kialakítását.

Tulajdonságai által megfelelő több generáció kényelmes együttélésére külön-külön házban, mégis megtartva az együttélés lehetőségét. Kiváló választás lehet nyaralónak használva nagyobb családoknak, és ha emellett szeretné a család bevételét is növelni, akkor fizető szálláshely szolgáltatással mindez megvalósítható.

Az 1210 m2 területű telken két különálló kétszintes épület található. Az ingatlanok alapterülete 285 m2, összesen 245,5 m2 hasznos alapterületet kínálva. Az első ház hasznos alapterülete 108,5 m2, a második ház hasznos alapterülete 137 m2. A képek között az alaprajzokon megtalálható a helyiségek elosztása.

Mindkét ingatlanhoz szőlőlugassal, tujákkal körülölelt, hangulatos teraszok kapcsolódnak, amelyek kedves helyszínt adnak nyáron az étkezésekhez , esti beszélgetésekhez.

A két különálló lakóház 3 lakrésszé is alakítható, melyek önállóak műszakilag, így a gázfogyasztást három lakás után számolja a gázszolgáltató, a gázfelhasználás a rezsicsökkentett érték alatti

Az épület beton alapon áll, tégla falazatú és dryvittal van hőszigetelve. Az ingatlan teljes közművel rendelkezik (víz, villany, gáz, csatorna). A fűtést gázkazán biztosítja helyiségenként radiátorokkal, a melegvízet gázboyler állítja elő.

Az első ház 1995-ben ,a második 1997-ben épült.
A második épületben a tetőtér beépítésre került, a földszintről külön bejáratot kialakítva az emeletre, így az ingatlan két külön álló lakrésszé is alakítható, ezáltal akár szálláshely üzemeltetésére is alkalmas, Az emeleti részre a nappaliból kialakított lépcsőn tudunk feljutni, ahol 2 félszoba, fürdőszoba, konyha került kialakításra.

A kétszintes épület pincével is rendelkezik. A 34m2-es borospince kialakítása miatt, a családi és baráti társasággal kellemes órákat tudunk eltölteni.
Az udvaron a gépjármű biztonságáért egy 21m2-es garázs a felelős.
A garázs mellett található egy egyszerűbb melléképület , amelyben minden kerti szerszám, eszköz elfér, elegendő tárolóhelyet biztosítva minden családi igénynek.

Az épületeken belül szükségesek lehetnek igény szerint kisebb javítások, korszerűsítések.

A családi ház szabad strandttól való távolsága 800 méter, mely gyalog kb. 15 perces sétával elérhető, ahol a gyerekek és felnőttek számára kikapcsolódási lehetőség biztosított.
Balatonlellén mindent megtalál egy helyen, bevásárlási lehetőségben, szolgáltatátókban gazdag város, ahol bevásárlóközpontok (Penny, Aldi, Lidl, DM, Rossman, Pepco, Jysk, stb), benzinkutak, vendéglátóegységek,sportcentrum, szórakozási lehetőségek (Vidámpark, gokart pálya, cirkusz) , kulturális események biztosítják a városi életet kedvelők igényeit a nagyvárosok zsúfoltságát hátrahagyva.
Az M7 autópálya közelsége lehetővé teszi a zavartalan közlekedést.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147513820

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn