Balatonberényben partközeli, természetben lévő nyaraló eladó

Ár nélkül

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
68 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
E

Házszám:
49

Kert:
különálló

Kert mérete:
694  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített

Leírás

Balatonberényben 2,5 szobás, nagy előszobás, fürdőszobával és étkezőkonyhával rendelkező, beépített tetőteres, 1980/1981-ben épített Tátra típusú faház eladó átlagos méretű, nyeles telken, füvesített kerttel. A ház felső részét: homlokzatát, tetőszerkezetét és cserepezését megújítottuk két-három éve. Ekkor kerültek fel új tetőtéri ablakok és nagyobb méretű ún. franciaerkélyt vágattunk a nagyobb halószoba ablaka helyett, hogy a Balatonra történő kilátás jobban érvényesülhessen. A tetőtéri belső tér gipszkartonnal burkolt, tapétázott és frissen festett. Lent is nagyobb teraszajtóra lettek cserélve a szobaablakok, így nagyon világossá tettük a nappalit. A régi hajópadlót hidegburkolatra cseréltük az előszobában, és modern, puha padlószőnyeget tettünk a nappaliba és a tetőtéri hálószobákba is. A fürdőszoba felújítása is megtörtént évekkel ezelőtt (a kád kivételével). A konyha maradt csak a régi, de az is gépesített és használható. (A tömörfa étkezőasztala és hozzátartozó székek a vételárba benne foglaltatnak, csakúgy, mint a beépített konyhaszekrény, illetve a többi bútor is.) A ház a szomszédoktól egy téglakerítéssel illetve tujákkal van elhatárolva. A kert füvesített, és igazi kikapcsolódás helyszíne lehet: a gyerekek számára van egy saját játszótér is kiépítve (homokozóval, hintákkal és csúszdával, trambulinnal...), amely megbeszélés tárgyát képezheti.
A fűtése: fali elektromos panelekkel van megoldva a háznak, így télen is remekül használható. (Meghagytuk a régi kandallót is, ami fával fűthető.) A kertünk egy fás domboldallal határos délről, így igazán előnyös a telek fekvése, hiszen árnyékot kap a ház nyáron. A Balatonpart a kert végétől gyalogosan kb. 100-150 méter (légvonalban kb.: 50-60 méter). Van még a kertben egy kis tárolóhely, ami a szerszámok és kerékpárok tárolására egyaránt alkalmas lehet.
Ajánljuk olyan családok számára, akik kedvelik a Balaton közelségét, valamint szeretik a csendet és privát, természetközeli kertet szeretnének sétatávolságra a falutól.

Az irányár 49.990.000 Ft.
Várjuk az érdeklődők jelentkezését! Jöjjön el és tekintse meg, ha egy igazán organikus nyaralót szeretne vásárolni a családjának! Kérésre tudunk a kertről, a házról (és a többi, a jelenlegi képeken nem látható helyiségekről is) még több fotót küldeni.

Megtekinteni többnyire hétvégéken (vagy szeptember végéig esetleg péntekenként) lehet. Időpont egyeztetése végett itt is üzenhet, vagy telefonon a délelőtti órákban tud elérni, de ha nem venném fel, akkor hagyjon sms-ben üzenetet, és rögtön visszahívom!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146068931

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn