77 nm-es lakás eladó Fonyód

company_logo

74 900 000

Ft

972 727 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2021
Méret:
77 m²

Leírás

A Fonyódon felújított, földszinti, 77 négyzetméteres lakás eladó, amely egy kültéri medencés társasházban található. A tégla építésű lakás a ház földszintjén helyezkedik el, és alkalmas állandó lakhatásra vagy akár nyaralónak is.
A társasháznak saját, elkerített kertje van, ahonnan kilátás nyílik a Fonyódi Sipos-hegyre, és a kertben egy kültéri medence is megtalálható, amelyet a házban élők közösen használhatnak.

A lakás 72 négyzetméter alapterületű és 9 négyzetméteres terasszal rendelkezik, amely belső udvarra néz. A lakásban megtalálhatóak a következő helyiségek: konyha-étkező, nappali, szoba, fürdőszoba (zuhanyzóval és WC-vel), előtér és terasz. A társasház belső folyosói akadálymentesítettek, így mozgáskorlátozottak számára is ideális választás lehet. A lakásba lépcsőházon vagy udvari bejáraton keresztül lehet belépni. A megfelelő komfortérzetet elektromos fűtőpanelek és a nappaliban található hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja. Hangszigetelő belső térelválasztók és háromrétegű üvegezésű, egyedi, hőszigetelt külső nyílászárók kerültek beépítésre.

A lakás azonnal birtokba vehető és az ár tartalmazza a teljesen új bútorzatot, minőségi konyhabútorzatot, beépített gépeket és berendezéseket. Egy parkolóhelyet lehet megvásárolni (zárt, privát parkoló, közvetlenül a társasházzal szemben) további 1,5 millió forintért, valamint egy gépkocsi közvetlenül a lakás mellett is parkolhat.

A Balaton-part legközelebbi szabad strandja légvonalban 700 méterre található. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel (busszal) is könnyen megközelíthető, és az önkormányzat, óvoda, iskola, autóbuszmegálló és bevásárlási lehetőségek mind 600 méteren belül találhatóak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136478783

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn