15 apartmanból álló apartmanház Siófokon

company_logo

400 000 000

Ft

800 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 3., 13:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
500 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Siófok kertvárosi részében eladó egy 15 apartmanból álló apartmanház! Precízen átgondolt, rendkívül praktikusan megtervezett, bruttó 500 m2-es házról van szó. Ellentétben a legtöbb hasonló balatoni ingatlannal ez az épület kifejezetten kiadásra épült, nem utólagos átalakítások eredménye. Ennek megfelelően mind a 15 apartmanjához saját felszerelt konyha és fürdőszoba tartozik. Mindegyik külön bejáratú. Az összes lakóegységnek hűtő-fűtő hőszivattyús klímával van megoldva a hűtése és a fűtése. A "H" tarifás mérőóra fel van szerelve az ingatlanra, így a fűtése rendkívül gazdaságos. A használati meleg vizet gázbojler biztosítja.

Az udvaron belül 6 autó tud parkolni, a ház előtt az utcán pedig 8 autónak van kialakítva parkolóhely.
Az apartmanok elrendezése lehetővé teszi a tulajdonosnak és/vagy a gondnoknak is az állandó ott tartózkodását, mivel 2 apartman a ház egyik oldaláról közelíthető meg, míg a többi 13 a ház másik oldaláról, így azok elszeparáltan használhatóak. A ház alatt egy nagy 25 m2-es pince található, mely jelenleg gépészeti helyiségként valamint műhelyként funkcionál.

A telek 980 m2-es. Az udvarban kialakításra került egy mosókonyha, amely 2 mosógéppel, 2 szárítógéppel és 1 mosogatógéppel van felszerelve, hogy az apartmanházhoz kapcsolódó összes mosási, szárítási és mosogatási feladatokat helyben el lehessen végezni. A kertben ping-pong asztal, hinták, valamint egy 50 m2-es épített szaletli található.

11 apartmanhoz saját kijáratú terasz vagy erkély tartozik, míg a legfelső szinten 4 apartmanhoz egy nagy közös erkély kapcsolódik.
További bővítési lehetőségként a tetőtér még beépíthető, valamint a telek maximális beépíthetősége még nem érte el a 100%-ot.

Az apartmanház jelenleg is üzemel, és a főbb közvetítő oldalakon (booking.com, szallas.hu, Facebook, Google) több száz pozitív értékelés található, amelyek átlagosan 9+ pontot érnek el.

Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne ne habozzon, hívjon!
Kár lenne kihagyni ezt az egyedülálló lehetőséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146819248

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn