2023-as modern, egyedi családi ház Gödön ELADÓ

company_logo

199 900 000

Ft

832 917 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
240 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
938  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

-Az ingatlanról VIDEÓBEJÁRÁS készült, Kérje üzenetben!-

Göd az északi agglomeráció gyöngyszeme, a Dunakanyar Kapuja, egy festői szépségű kertváros a Duna keleti partján, Budapesttől mindössze 25 perces autóútra.
Jó nevű iskoláival, zöld környezetével és remek közlekedési adottságaival könnyűszerrel lopta magát a kiköltöző Családok szívébe és vált az egyik legkeresettebb agglomerációs településsé az elmúlt években.
Páratlan természeti adottságai közé sorolhatóak zsibongó Duna-partszakaszai, az Ilka patak, Feneketlen tó, a dunai Holtág és a méltán híres Homoksziget. Nagymarosig húzódó bicikliútja gyönyörű környezetben szolgálja az aktívabb kikapcsolódás szerelmeseit, a Kiserdő pedig zavartalan csendjébe fogadja az elvonulni vágyókat.

Itt, a város Neveleki részén került eladósorba egy unikális CSALÁDI HÁZ.
Az utca melyben helyet kapott családi házas, lazán épített része a városnak, így nem néznek át fürkésző szemek, tökéletes az intimitás.
Unikális architektúrájú egyedileg tervezett épület, melyet tulajdonosai SAJÁT RÉSZRE, magas minőségi elvárásaik mentén kiviteleztek, így rendkívül átgondolt elrendezésű, kényelmes Otthon született.
Modern megjelenése korszerű műszaki tartalommal és aktualizált, megújuló energiával kooperáló BB energetikval párosul.
Daikin hőszivattyúval megvalósuló hőszabályozás, fan coil egységek, padlófűts, klíma, H-tarifa, pth 30, 15cm dryvit palást, jelentős födémszigetelés, 3rétegű thermoüveges nyílászárók rejtett tokos automatizált alumínium redőnyözéssel.
Optimális elrendezésű, 3 nagy méretű hálószobával, nagy előszobval 2 gardróbhelyiséggel (melyből az egyikből további szoba kialakítható) , DUPLAGARÁZZSAL, tágas fürdőszobával, szeparált illemhellyel, háztartási helyiséggel, hatalmas fedett teraszokkal, és amerikai konyhás elrendezésű nappalival.
A nappali nyitott födémes, tekintélyt parancsoló majd 5 méteres belmagasságát bevilágítja a déli nap, közvetlen kapcsolatos a nagy fedett teraszra, melyből a 8x5m-es medence nyílik.
A konyha GÉPESÍTETT (Gorenje, Whirlpool), letisztult magasfényű fehér frontokkal, hatalmas térbe simuló konyhaszigettel várja hogy új háziasszonya birtokba vegye.
A szülői hálószoba saját teraszt kapott, valamint szabadonálló kádat. - Hedonista paradicsom, insta-pozitív hófehér köntösben! ;)
A medence jelenleg fedve van, a külső tereprendezés kertépítés alatt áll!

Jöjjön el, tekintse meg, ha a Nagy Őt-t keresi, ha térre vgyik ami bástyaként várja haza a rohanó hétköznapokból, ha olyan Otthon a cél melyben nincsenek kompromisszumok, amiben tökéletesen megvalósul a modern és figyelemfelkeltő románca az élhető és otthonossal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137936192

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn