-Kiváló állapotú, NAPELEMES, REZSIVÉDETT sorház az Oázisban-

company_logo

84 900 000

Ft

987 209 Ft/m²

Cím:

Pest; Alsógöd, Göd; Oázis lakópark

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
86 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
65  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

- Csak Nálam-

Az ingatlanról VIDEÓBEJÁRÁS készült, -Kérje üzenetben!

Göd az északi agglomeráció ékköve, a Dunakanyar Kapuja, egy tüneményes kertváros amely a Duna mellett húzódik Budapesttől mindössze 20km-re.
Híres jó nevű iskoláiról, kiváló közbiztonságáról és zöld környezetéről.
Egyedülálló természeti adottságaival, nyüzsgő Homokszigetével, parti csárdáival, Nagymarosig húzódó bicikliútjával és dús lombú erdeivel méltán vált a zöldbevágyó családok kedvencévé.
Itt, a város "Lilaakác-köz"-ének is becézett Oázis Lakóparkban vált eladóvá egy fiatalos családi Otthon.
A lakópark melyben helyet kapott szép, rendezett terekkel, fiatal építésű nívós házakat sorakoztató, szivarfákkal szegélyezett utcákkal várja az ide látogatót. Lakó-pihenő övezet, ahol a gyerekek zavartalanul rollereznek az utcán, az idősek pedig sétáikat tulipános előkertek között sétálva tehetik meg. Lakóparki buszjárat közlekedik, Termálstrand, Tenisz Club, játszótér, Egészségház, kozmetika és 2 élelmiszerbolt is található itt.
A ház fiatal, 2008-as építésű ehhez mérten korszerű, szép állapotnak örvend.
38as pth téglából épült, mely dryvit palásttal szigetelt, szintek közötti betonfödémmel, gáz üzemeltette kombi-cirkókazánról radiátoros hőleadókkal működtetett hőszabályozással, inverteres Daikin klímaegységekkel.
Tulajdonosai nagy gonddal és szeretettel szépítgették, így pár éve a fürdőszobák burkolatai megújultak, a lépcsőtérben sótégla berakás kapott helyet, a konyha új frontokat kapott a déli tetősíkra pedig NAPELEMek kerültek.
A 4 lakóegységet számláló sorház 2.lakása, SAJÁT KERTTEL, 2 AUTÓNAK PARKOLÓHELLYEL rendelkezik.
Földszinten: optimális elrendezés valósult meg, tágas előszoba, zuhanyzós fürdőszoba, lépcső alatti tárolóhelyiség, kényelmes méretű konyha, és a délre tájolt nappali-étkező alkotják a helyiséglistát.
A kertbe a nappaliból, hangulatos fedett teraszon jutunk, ahol kialakítható grillterasz is, de kiücsörögve a koranyári estéken is kellemes szélvédett helyet biztosít.
Emelet: 3 hálószoba , melyből 2 hatalmas gardróbszekrénnyel felszerelt a kisebbiknek pedig saját déli erkélye van :) A fenti fürdőszoba kádas, jó méretű, könnyedén nyeli el a háztartási gépeket is.
A tetősík miatti térveszteség nem zavaró, kényelmes lakószobák születtek melyek jól bútorozhatóak!

Otthonos, kellemes hangulat, praktikus elrendezés szuper helyen!

jöjjön el, tekintse meg, - tökéletes választás fiatalok első otthonának, idősebbeknek a strand vonzereje miatt, de Bárki jó döntést hoz, aki csendes helyen kiskertjében elidőzve tervezi a jövőjét egy tüneményes kertvárosban a Főváros zajától távol, ám annak közvetlen közelében!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128844902

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás