Világos, belvárosi kertes családi ház

67 000 000

Ft

424 051 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
21

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
857  m2
Méret:
158 m²

Leírás

Kiváló elhelyezkedéssel Szigetszentmiklós központjában eladó ez a 158 négyzetméteres, saroktelken fekvő családi ház, mely eredetileg a 70-es években épült. Az ingatlanban rengeteg lehetőség rejlik, hiszen a telek adottságainak köszönhetően még további bővítési lehetőségek is felfedezhetők.

A ház alatt egy pince található, amelyben gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik a fűtésről. Az ingatlanban a lakórész mellett még műhely, és aknás garázs, saját készítésű szauna és füstölő is helyet kapott.

Az ingatlan 4 szobás, két bejárattal rendelkezik.
Az egyik bejárat folyosójáról nyílik az egyik utcára néző szoba, a fürdőszoba és a WC. A folyosóról továbbhaladva a nappaliba érkezünk, ahonnan a másik utcára nyíló szoba és a konyha nyílik. Minden szobához beépített gardrób tartozik. A nappaliban hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik a megfelelő komfortérzetről. A világos és tágas konyhából pedig egy kisebb szoba nyílik. Az étkezőn keresztül eljuthatunk a másik bejáratig, ahol egy nagy fedett terasz található, amelyről kellemes kilátás nyílik az oldalsó kertre. A hátsó részen pedig gyümölcsfák és zöldségeskert található.

Az ingatlan kiemelkedő előnyei közé tartozik az elhelyezkedése, amely a város központjához közel található. Emellett tágas nappali, nagyméretű, kellemes kert, fedett igényes terasz, valamint energiahatékony fűtésrendszer jellemzik. A vegyes tüzelésű kazán és a gázkazán biztosítja a hatékony, gazdaságos, kombinálható fűtést. A pincében kényelmesen raktározható a téli tűzifa kellő mennyisége. A tágas garázs, a beépített tárolóhelyek és gardróbszobák pedig a kényelmet és a rendszerezett tárolást szolgálják.

Autó nélkül is rövid sétával elérhetőek közelben lévő; orvosi rendelő (3 perc), óvoda (5 perc), iskola (10 perc) , közlekedési csomópontok (HÉV, volánbusz járatok 5-8 perc), valamint a helyi piac és a bevásárlóközpont (kb 10 perc). A kertkapcsolatos árnyas terasz a nyári melegben való kikapcsolódást szolgálja.

A 21,07m2-es nagy műhely vagy hobby terület pedig lehetőséget ad az alkotásra és a hobbi tevékenységeknek való hódolásra. Bontással a műhely utcára nyílóvá alakítható. A parkok közelsége lehetőséget kínál a természet kedvelőinek, míg a sport- és fitneszlehetőségek a közelben (Szigetszentmiklósi városi sportcsarnok, oázis wellness és fitness park) segítenek az egészséges és aktív életmód fenntartásában.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ingatlanosok ne keressenek! Érdeklődni telefonon, vagy üzenetben lehet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144747857

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn