Veresegyházi eladó tégla családi ház

company_logo

95 900 000

Ft

599 375 Ft/m²

Cím:

Pest; Veresegyház; Széchenyi-domb

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 3., 18:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
717  m2

Méret:
160 m²

Leírás

Eladóvá vált Veresegyház egyik legkedveltebb részén, a Széchenyi-dombon, egy 160 nm-es (110 nm + 50 nm ), kétgenerációs tégla építésű családi ház 717 nm-es telken!

Amit az ingatlanról tudni érdemes...

Az ingatlan 1994-1998 között épült, 30-as Porotherm téglából, 2007-ben a külső nyílászárók 2, illetve 3 rétegű hőszigetelt nyílászárókra lettek cserélve, valamint 2014-ben külső szigetelést kapott, ami 6 cm-es Nikecell szigetelő lemezből, továbbá 4 cm perlites alapvakolatból áll.

A lakrészek külön bejárattal, külön lekerített kertrésszel rendelkeznek, valamint külön-külön gáz cirkó biztosítja a kellemes hőérzetet. A nagyobbik részben, a földszinten egy nagy méretű nappali, egy konyha, egy fürdőszoba található, az emelten 3 db szoba, valamint a hozzájuk tartozó fürdőszoba helyezkedik el. A kisebbik lakrészben egy konyha, külön WC, fürdőszoba, egy gardróbhelyiség (jelenleg szobának van használva), illetve a garázs átalakításának köszönhetően egy nappali kapott helyet. A ház alatt, egy garázs húzódik tároló helyiségekkel, ahová 2 középkategóriás autóval könnyedén le lehet parkolni. A telken fúrt kút található, egy 3 m3-es beton víztároló medencével. A lehetőség adott egy hőszivattyús fűtési rendszer kiépítéséhez.

Infrastruktúra szempontjából is ideális helyen helyezkedik el, mivel a közelben iskola, óvoda, buszmegálló, bevásárlási lehetőség piac gyorsan elérhető4

Ajánlanám ezt az ingatlant olyanoknak, akik idősebb családtagjaikat közelükbe szeretnék tudni, továbbá szerkezetileg egy jó állapot házban szeretnének élni, valamint az esztétikai felújításon kívül mással nem foglalkoznának!

A ház megvásárlásához a megfelelő önerővel már rendelkező, de ezenfelül akár ***banki hitelfelvétellel, akár *** CSOK+ , akár ***lakáskassza megtakarítással és akár a ***babaváró program keretében felvehető / felhasználható pénzösszegből vásárló személyek megkeresését is szeretettel várom!

Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!

***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150648363

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn