Váchartyán központjában medencés CSALÁDI HÁZ ELADÓ

company_logo

78 900 000

Ft

563 571 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
140 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1500  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Váchartyán Budapesttől 30 km-re északkeleti irányban fekszik.
A Cserhát dombjai védik a zord északi széltől, délre kinyílik a láthatár, így jó időben ellátni akár Leányfalu, Szentendre és a budai hegyeken nyugvó házak pislákoló ablakáig.

A település könnyen megközelíthető Budapest-Nyugati pályaudvarról, illetve Vác felől a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon, valamint a Vác-Aszód szárnyvonal menetrend szerinti járatain autóbusszal, vagy az M2-es autópályán.
Itt, csendes, rendezett családi házas utcában muskátlis ablakú spalettás házak szomszédságában került eladósorba egy felújított családi ház.
A ház FÖLDSZINTES elrendezése minden korosztály számára ideális, hatalmas amerikai konyhás nappalija csak arra vár hogy gyerekek csicseregjék körbe és töltsék be nevetésükkel a hatalmas hálószobákat.
Az épület felújítása külső hőszigetelést, új nyílászárókat, gázcirkóról működő padlófűtést, az elektromos és vízhálózat megújulását, födémszigetelést, burkolatcseréket foglalt magába.
140m2-én praktikus elrendezés valósult meg:
3 tisztességes méretű hálószoba, nagy zöldre nyíló ablakokkal, kellemes padlófűtéssel, zuhanyos fürdőszoba, szeparált illemhely kézmosóval, polcozott kamra, és a már említett nagy egybe nyíló amerikai konyhás nappali alkotják a helyiséglistát. A kertre néző terasz 10m2, bőven elfér rajta kertibútor, grill, hintaágy.
Még egy hálószoba kialakításra vár, jelenleg műhelyként üzemel, de fűtéssel ellátott, szigetelt, ablakos, jól kihasználható helyiség. Minimális ráfordítással az alapterületbe vonása esetén nappali + 4 hálószobás Otthont varázsolhatunk.
A kert teljesen intim, gyönyörűen gondozott, majd 1600 m2-én kútról működő automata öntözőrendszer , virágágyások, örökzöldek és díszcserjék várják az ide látogatót. A régebbi melléképületekből tárolóhelyiségek és garázs alakult.
A medence minden nagy család álma, homokszűrős vízforgatórendszere betonöntött gépházban duruzsol, külső borítását már új gazdája választhatja.
Az ház feletti padlás rengeteg plusz tárolóhellyel szolgál. A házikóba több bejáratot is nyitottak, így könnyűszerrel két generációssá alakítható, így kimondottan ajánlott nagyszülőkkel, vagy felnőtt gyermekkel költözőknek, de vállalkozásban gondolkodók is megtalálhatják számításaikat, hiszen utcafrontra nyíló szobájából üzlethelyiség létesíthető.

Per/teher/igénymentes RÖVID IDŐN BELÜL BIRTOKBAVEHETŐ!

Jöjjön el, tekintse meg, ha fontos a Főváros közelsége, mégis zöld környezetben , kényelmes, felújított Otthonban képzeli el családját egy dinamikusan fejlődő település virágos utcájában!






Hitel? CSOK? Babavárókölcsön?
HÍVJON!
Segítünk eligazodni!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134480122

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn