Vác környékén eladó haz

79 000 000

Ft

607 692 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
130 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

"Vác szélén, bújik meg ez a 130 m2 hasznos területű, igényesen berendezett újszerű okos otthon pazar kerttel és party házzal, teljes felszereléssel, berendezéssel.. A szuterén szinten tágas szoba, jelenleg vasalásra, ruhaszárításra és gardrob helyiségként van használatban, de akár házi edzőteremként, hobbiszobaként vagy home-officehoz is használható. Mosó- és szárítógép, mélyhűtő, vegyes kazán, tüzifa, sziget üzemmódú napelemek várják új tulajdonosukat. Közművek közül villany van, víz két kútról, nagyméretű emésztő a telken.
A ház alsó szintjén ízlésesen berendezett kényelmes nappali, nagyméretű üvegfelületekkel. Itt 9.1. surround Samsung hangrendszerrel élvezheti a 210 cm-es új Samsung okos tv-n a vetítést.. Zuhanyzó és a toalett, teljesen felszerelt, gépesített konyha, akvárium-pultnál. Gorenje mikro és fagyasztós hűtő, mosogatógép, egy hatalmas bárszekrény is szolgálja vendégeink hangulatát. Az előszoba bútorzata és mérete ideális a kényelmes megérkezéshez. A felső szinten két külön nyíló háló, gardrob tároló és pazar kilátás a dombokra, saját kerti tavunkra 300 aranyhallal. Az egyik hálószoba különlegessége a szobai jakuzzi, kivetítő és projektor.
Teljes kamerarendszer (8 kamera a kültéren)riasztós távfelügyelettel. A világítás okos kapcsolókkal ellátott, automata érzékelős redőnyök, szigetüzemű napelem , automata öntőző rendszer telefonos kapcsolattal és kulcs nélküli beléptetéssel. Fűtött garázs szerelőaknával és 4 felszíni fedett kocsi beálló az udvaron. Raktár, bicikli tároló, műfüves minigolf pálya, halastó melyen saját kis hídon kelhetünk át, Feng shui kialakítás, egyedi szökőkutak teszik különlegessé a kertet. Ha szereti a megvilágított és különleges mediterrán kertet és hangulatot, ezt látnia kell. Vízköpők, híd, fűtött kerti ülőgarnitúra, tűzrakóhely, kerti csap és két kút is a megbízhatóságot, kényelmet szolgálja. A képek télen készültek.
A hálószobában jacuzziból projektoron élvezhető a filmvetítés..Minden ami egy háztartásban szükséges rendelkezésre áll, és ott is marad.. A kert végében Party ház olyan, mintha egy szórakozóhelyen lennél.. Biliárd, dj pult, hangosítás, különleges fénytechnika, füstgép.
Akár befektetésnek.. A
Duna-part , vagy Vác belvárosa 8 perc autóval.. Vasútállomás és a buszközlekedés közel és hibátlan.. Az M2 autóúton 20-30 perc alatt Budapesten vagyunk.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146222193

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn