Vác kiemelt iparterülete

company_logo

1 000 000 000

Ft

27 507 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 03:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
36355 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

ELADÁSRA KÍNÁLJUK VÁC FREKVENTÁLT RÉSZÉN A VOLT FORTE IPARTELEPET.
Az ingatlan Vác délkeleti részén helyezkedik el egységes szabályozott ipar területi egységben körbe bekerítve. A keleti határvonalának kerítés vonala közvetlenül illeszkedik a Vízlágyító épület egység mögött a Budapest-Vác kétvágányú vasútvonal vonalához a vasúti pálya előírt szabvány szerinti űrszelvény plusz vasúti pályatest távolság betartásával.
A terület egyrészről a 2/A gyorsforgalmi útról a Külső Rádi útról a vasút vonal keresztezésével a Vám utcán, másrészről a 2 főközlekedési út felől a település lakó területi részénél az első körforgalmú csomópont után közlekedési lámpával szabályozott kereszteződésnél a Zöldfa utcán érhető el, mely a Vám utcába torkollik.
A Zöldfa utca laza városi beépítésű változó szint számú lakótelep, zöld ligetes, fásított, karbantartott, szabályozott terület. A Vám utca és Zöldfa utca kereszteződésében sport- és szabadidő központ található, mely határos a vizsgált ingatlan együttes nyugati területével.
A fenti ismertetés jól szemlélteti az ingatlan együttes  lakóterületi befoglaltsága ellenére  kedvező elhelyezkedésű, a zárt egységes ipartelep üzleti, valamint befektetési szempontból előnyös.
Az ingatlan együttes nagy tengelyterhelésű tehergépjárművekkel és kamionnal is könnyen megközelíthető, a belső utak ezekkel a járművekkel is jól járhatóak.
A telekcsoport felszíne sík, szabálytalan alakú. A telepnek egy bejárata van a Vám utca felől.
Az ingatlan együttes jelenlegi beépítettsége 50%-ra tehető. Az épületek egy része a KODAK vállalat 1910-20 között épült épületeinek bővítése és átalakítása után nyerték el jelenlegi formájukat. A filmkiszerelő és filmgépház épület 1951-ben épült, míg az üzemfenntartási épület 1989-ben.
Eredeti formájában megmaradt a kazánház a kéményével együtt, a faház, mely az 1920-as években itt dolgozók barakkja volt, mint felvonulási épület, némi átalakítással, de szintén eredeti formáját tartja a BARRIT épület és a víztorony is.
A kazánház, a víztorony, a faház és a barrit épület helyi védelem alatt álló ipari műemlék. Ezen épületcsoport szomszédságában, a be nem épített részen egy jól beállt, karbantartott fenyves helyezkedik el, örökzöldekkel és egyedi növényi populációval.
Az ingatlan együttes összközműves. A területen valamennyi közműhálózat kiépült, melyek egységesítettek.
Városi ivóvíz, két ágról csatlakozik: NA100 és NA150 vezetékekkel.
Ipari víz két ágon csatlakozik, NA 200 és NA 300 vezetékekkel.
Gázhálózat: 50 mbar csatlakozó vezeték, NA 100 és 6 bar csatlakozó vezeték, NA 100 vezetékekkel.
Elektromos hálózat 2 db 35.000/6000/2000 kWA transzformátor és 4 db 35.000/4000/1600 kWA transzformátor, több szintes különálló transzformátor házban.
Szennyvízhálózat.
Az iparterület déli részén a Gombás patak folyik keresztül, környezete növényzettel benőtt, a patakban domolykó halak vannak, kifoghatók.

A terület egyes részei külön-külön is megvásárolhatóak.

További kérdéseivel keressen bizalommal!
Komlós Rita

Referencia szám: IP411677

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 113870430

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás