Vác- Diósvölgy beleszeretős panoráma

company_logo

19 900 000

Ft

5 093 Ft/m²

Cím:

Pest; Vác; Diósvölgy

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 21., 14:15
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
utcában

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Hány százalékban beépíthető?:
3  %

Méret:
3907 m²

Leírás

Kivételes lehetőség vár rád a gyönyörű Vác Diósvölgy városrészében, ahol egy 3907 nm-es telek kínálkozik befektetési célokra vagy álmaid nyaralójának megvalósítására.
Ez a terület nemcsak a mérete miatt vonzó, hanem a környezete is páratlan panorámát nyújt, amely minden reggel új inspirációt adhat. A telek egykori zártkerti , művelés alól kivett,(nem kifüggesztös!) ami lehetőséget biztosít arra, hogy a természet közelségében, mégis a város kényelme mellett élhess. A telek elhelyezkedése kiváló, hiszen Vác városa könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Az M2-es autóút közelsége lehetővé teszi, hogy Budapest mindössze 30 perc alatt elérhető legyen, így a főváros nyújtotta lehetőségek is könnyen elérhetők. A buszjárat (100 méter) rendszeres közlekedése pedig biztosítja, hogy a város többi része is gyorsan és kényelmesen elérhető legyen.
A környék biztonságos,zsákutca, ideális környezetet teremtve a pihenéshez és a családi élethez. A telek környékén számos szabadidős tevékenység érhető el, beleértve a túrázást, kerékpározást és a természetjárást. A közeli erdők és zöld területek felfedezése remek kikapcsolódást nyújt, míg a város központjában található boltok, éttermek és szolgáltatások minden igényt kielégítenek.
A telek jól járható murvás úton megközelíthető, az autóúttól 100 méterre, itt található a villanyhálózat is. Kút furatható. Az utcában 2 család állandó lakos, a teljes zsákutca hossza, kb.250 méter.
Az utcafronti szélesség : 24,6 méter,dupla telek, nincs körbe kerítve, de ki van karózva, méretve. Az ingatlanon van egy kis faház, kb. 20 nm, ami a térképszelvényen hivatalosan is jelölve van.
A telken találhatók diófák, cseresznye, körte és füge fák. Művelve volt, a tulajdonosok mindent megtermeltek ami a háztájihoz szükség volt.
Ez a telek nemcsak egy ingatlan, hanem egy lehetőség arra, hogy egyedülálló környezetben valósítsd meg álmaidat. Legyen szó saját nyaraló építéséről vagy befektetési célú vásárlásról, ez a telek minden szempontból ideális választás. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a páratlan lehetőség, ne habozz! Kérdéseiddel bátran kereshetsz, és szívesen segítek minden információval, amire szükséged van. Ne hagyd ki ezt a remek alkalmat, hogy egy igazán különleges ingatlan tulajdonosa lehess!

Hirdetés azonosító: 151006829

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn