Üröm, Huszár utca, 83 m2-es, sorház, 3+1 félszobás, jó állapotú

company_logo

119 000 000

Ft

1 433 735 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 17:13
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
83 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
202  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Sorház
Üröm Huszár utca
3 szoba 1 félszoba, 83 m2-es

Ürömi 83 m2-es, kétszintes társasházi lakással eladó kertecskével!

Üröm, Táborföld városrészének egyedi, madártávlatból letekintve hullámos vonalvezetésű, szépen térkövezett utcájában található az a 2005-ben épült háromlakásos társasház, amelynek középső lakása kerül most eladásra.

Itt egy ideális mikroközösség tagjaként lakhat eszményi környezetben. Ebben a kétszintes, nappalival és három szobával rendelkező Huszár utcai lakásban a kényelme mellett a saját kert élményéről sem kell lemondania.

A lakás két teljes értékű szinttel rendelkezik, még az emeleten sem kell sehol lehajolnia, hogy ne verje bele a fejét a plafonba. A belmagasság a földszinten 270 cm, az emeleten mindenhol 260 cm.

A fából készített nyílászárók hőszigetelő típusúak, így nem csak az Ön komfortérzetét biztosítják, de esztétikai élményt is nyújtanak. A fűtést és a meleg vizet kombinált gázcirkó berendezés biztosítja. A hőt padlón és radiátorokon keresztül adják át a lakásnak. Ki ne élvezné, amikor egy hideg téli napon a fürdőszobában mezítláb a meleg padlón lépked?

A szabad mozgásteret biztosító összesen 36 m2-es nappali helyet ad a konyhának és az étkezőnek is. Innen nyílik a terasz és a kert. A terasz teljes egészében árnyékba borítható egy elektromosan mozgatható napellenzővel. A dél-nyugati fekvés miatt ez indokolt is a meleg évszakokban. A fekvésnek köszönhetően a 150 m2-es kert többnyire napfényben fürdik.
A földszinten a konyha teljesen gépesített. Ezt egészíti ki az előszobából nyíló kamra. A tágassága miatt vendéglátásra is alkalmas lakás hasznos helyisége a földszinti, kézmosós vendégvécé.

Az emeletre egy masszív, faburkolatú lépcső vezet. Fent három, különböző funkcióra alkalmas szobát találunk. A dél-nyugati fekvésű szobák ablakai franciaerkélyesek, hogy mindig elég természetes fény világíthassa be a lakást. Az észak-keleti oldalon egy hálószobát és a fürdőszobát találjuk. Utóbbi jakuzzis káddal és bidés illemhellyel felszerelt.

Fontos kérdés egy mosógép helye a lakásban! Itt ez a lépcsőforduló alatti terület lett, így a fürdőszoba is egy tágasabb helyiséggé válhatott.

Az emeletről egy klasszikus, lenyitható lépcsőn közelíthető meg a padlástér. Ez a teljes, ~40 m2-es felületén padlózatot kapott, így rengeteg helyet kínál az időszakosan használt tárgyaink elhelyezésére. Természetesen a födém szigetelt, a tetőt betoncserepekkel fedték.

A kert egybefüggő, ~150 m2, kerítéssel körbevett területet biztosít akár egy nagyobb családi rendezvényhez is. A kert teljes felülete fűvel borított, így szinte bármilyen szabadtéri tevékenységre alkalmas, legyen szó akár kertészkedésről, akár tollaslabdázásról.

A lakás korához képest is jó állapotú, hiszen csak 17 éves, ebből 10 évig csupán időszakosan használták.

A társasház legvédettebb lakása is egyben, mivel mindkét oldalról egy-egy szomszéd lakás határolja. Bár a házfalak szigeteltek, túloldalán többnyire fűtött lakásokat találunk, így télen is észszerű költségek mellett élvezheti az otthon melegét.

A társasház bekerített udvarán, ehhez a lakáshoz tartozóan egy gépkocsival lehet parkolni. A gépkocsibejáró és a személyi bejáró is elektromosan vezérelhető.

Költségek
A lakás eddigi gázfogyasztása átlagosan 13.000-15.000 Ft volt havonta. A gázt fűtésre és víz melegítésre használják.

Környezet
Üröm ősi település, már a római korban is lakott volt, persze más néven nevezték. A városrész azért kapta a Táborföld nevet, mert 1848-ban honvédhuszárezred táborozott a területen, a budai vár ostroma előtt.

Közlekedés
A Budapestre, pl. a Flórián térre közlekedő busz kényelmes gyalogtávolságon belül elérhető a lakástól 750 m-re. A busz menetideje 20 perc.
Gépkocsival a 10 főúton közelíthető meg a közvetlenül szomszédos főváros.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134045776

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás