Üröm, Ezüsthegyi lakópark

company_logo

400 000 000

Ft

778 210 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 3., 07:38

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
514 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
941  m2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kivételes vételi lehetőség! Saját wellness központtal!

Ürömön eladó egy 2008-ban épült, bruttó 514, nettó 440 nm-s alapterülettel rendelkező, minden igényt kielégítő családi ház. A 941 nm-s telken fekvő ingatlan egészen egyedi paraméterekkel rendelkezik, amelyek által bátran állíthatom, hogy páratlan vételi lehetőség! A ház tervezésekor figyelték a nap járását és beesésének szögét, hogy a lehető legideálisabban illesszék a tájba az építményt. Ennek köszönhetően a nap minden szakában kifejezetten fényes és Budapest felé csodálatos panoráma nyílik. Tulajdonosnak pontos elképzelése volt arról, hogy mely koncepció mentén szeretne haladni. Ez a minőség és a funkcionalitás ötvözete volt. Az aprólékos, részletes tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően, egy műszakilag, esztétikailag magas minőségű végeredményt kaptunk.

A ház három szintből áll:

Földszint: Bruttó alapterületét illetően 122,7 nm ahol kialakításra került nagy méretű garázs és a minden igényt kielégítő wellness részleg is. Megtalálható egy gépészettel rendelkező medence, konditerem, fürdőszoba, mosókonyha, 6 fős szauna és egy 5 fős jacuzzi is. Ezenkívül a wellness részleg terasszal is rendelkezik, így jó idő esetén akár egybe is nyíthatjuk a terasszal.

1. Emelet: Telek adottságainak köszönhetően az utcáról 1. emeletiként látszódik ez a szint, de a telekről való megközelítése szerint földszintnek. Alapterületét tekintve 191 nm + 40,94 nm az erkélyek összterülete. Ezen a szinten a hatalmas területtel rendelkező közösségi helyiségek találhatóak. Mint a konyha, étkező és a nappali, de ezenkívül megtalálható itt hálószoba, fürdőszoba, gardrób és egy előszoba is.

2. Emelet: Alapterülete 132,1 nm + az erkélyek területe 27,19 nm. Ez a háló szint és a jelenlegi elrendezés szerint, 3 db nagyméretű hálószoba áll az itt lakók rendelkezésére. Ezen a szinten, ahogy a többi szinten is nagy méretű erkélyek közelíthetőek meg, amelyeken keresztül a csodás zöld környezet és a panoráma tárul elénk.

A háznak mérete ellenére minimális energiaszükséglete van min télen, mind pedig nyáron a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez, amihez a tájolás és az üvegfelületek mellett a 38 cm-s hőszigetelő téglafalak és a plusz szigetelés is hozzájárul. A tetőfedést Bramac tetőcserepekkel oldották meg, amely alá szintén került szigetelés. A ház fűtését egy 2 x 20 kw-s hőszivattyú biztosítja. Az itt lakók további kényelmét szolgálja a kandalló és a légkondicionáló.

Az ingatlan egy jól megtervezett, modern lakóparkon belül található, amelynek bejáratánál egy őrbódé mellett lehet bejönni. Itt 0-24-s portaszolgálat üzemel, így bármely riasztás esetén azonnal az itt lakók segítségére tudnak sietni. Ezen kívül feljegyzésre kerül minden ki és belépő gépjármű, így az itt élők maximálisan biztonságba érezhetik magukat. Infrastrukturális szempontból kiváló helyen van a ház, hiszen Üröm központja pár perc alatt megközelíthető, ahol a mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok egytől egyig elérhetőek. Budapest gépkocsival 20 - 30 perc alatt elérhető, de az itt lakók számára tömegközlekedési eszközök (buszok) is rendelkezésre állnak pár perces sétatávolságra.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139108722

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn