Jó fogás!

Üllőn, duplakomfortos, igényes családi ház megfizethető áron

company_logo

69 700 000

Ft

774 444 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 20:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
90 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
525  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Üllőn, csendes aszfaltozott mellékutcában, az Ócsa felé eső részen kínálok megvételre, egy belső kétszintes 90 m2 nettó hasznos alapterületű, duplakomfortos, körbejárható családi házat, 525 m2-es telken.

A ház 2005-ben épült, beton alapra, porotherm tégla falazattal, betoncserép fedéssel, a ház mellett 18 m2-es különálló garázs van, ami a 90m2-es nettó alapterületbe nem számít bele, de igény esetén megoldható, hogy a lakótér felé átjárót nyissanak belőle.
Praktikus elrendezés jellemzi ezt a hangulatos otthont, a földszinten tágas előtér, hatalmas nappali, melyben egy fatüzelésű kandalló is helyet kapott, boltívvel elszeparált gépesített konyha, nagyméretű kádas fürdőszoba, és az előtérből külön nyíló WC. -kézmosó található. Az emeleten, ahová jól járható beton szerkezetű, járólappal burkolt lépcsőn jutunk fel, 3 külön nyíló egyenként 9 m2-es hálószobát, és egy kádas fürdőszobát találunk. Ezen felül két terasz is biztosítja a kellemes pihenést, az bejárat felől egy 10 m2- es fedett terasz, a nappaliból kilépve pedig egy 20 m2-es hátsó terasz érhető el.
A fűtést és melegvíz ellátást egy korszerű kombicirkó berendezés adja, az energiahatékonyságot külső hőszigetelő vakolat, és 2 rétegű műanyag ablakok biztosítják, amelyeket redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek. A nappaliban és az egyik emeleti hálószobában hűtő-fűtő klíma biztosítja nyáron a kellemes hőérzetet, az emeleti klíma nagykapacitású így nyitott szobaajtók mellett az egész felső szintet lehűti.
Összességében igényes kivitelezés, folyamatosan karbantartott külső-belső, tágas - világos terek jellemzik ezt a hangulatos otthont, amely ideális lehet több gyermekes családok számára is.
Csok Plusz hitel felvehető rá, jelenleg 1/1 tulajdonban van, tehermentes.
A kert szépen gondozott, parkosított és veteményes rész is van benne, valamit egy téglából épített kerti tűzhely, és szalonnasütő. A képeken látható fémpalástos medence, illetve néhány kerti növény nem képezik részét a vételárnak ezek külön megegyezés esetén maradnak.
A telek összesen 963 m2 melyből ügyvédi megosztási szerződéssel és kizárólagos használati joggal 525 m2 tartozik ehhez a házhoz, a másik felén egy hasonlóan kiváló állapotú családi ház található, kedves barátságos szomszédokkal, akikkel a jelenlegi tulajdonosok jó kapcsolatban vannak.
Amennyiben szeretné személyesen megtekinteni az ingatlant, vagy további kérdései lennének, kérem a megadott telefonszámon hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145629638

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Attila

Délpest-Direkt Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn