Újépítésű ház, Pomáz, 123 m2, 6 szoba

79 900 000

Ft

649 593 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 9., 18:33

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
123 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
padlófűtés

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Kert:
különálló

Kert mérete:
428  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2024

Leírás

Pomázon új építésű ikerházfél eladó.
Az ingatlan 123 m2 nettó lakóterű ( ehhez jön még a földszinti és emeleti terasz alapterülete is) kétszintes ikerfél, kiválóan megközelíthető helyen, Pomázon, Óváros részen. Tömegközlekedés 2 percre, óvodák, iskolák 5-10 perces sétával könnyedén elérhetők. Csendes, nyugodt, minden infrastruktúrával rendelkező tágas, barátságos utcában helyezkedik el, 430 m2 saját telekrésszel rendelkezik. Tágas nappali plusz 5 szoba, mindkét szinten fürdőszoba található az ingatlanban. Az építés folyamatban van, tervezett befejezés: 2024. III. negyedév.
A családi ingatlan alaprajzi elrendezése kiváló: a földszinten tágas nappali/konyha/étkező található terasz- és kertkapcsolattal is, valamint 1 szoba, fürdő kamra és előtér is. Emeleten is van terasz, 4 szoba és fürdő. Az ikerházfél magas műszaki tartalommal épül, 15 cm-es külső hőszigeteléssel, 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag szerkezetű külső nyílászárókkal. Fűtése kombi cirkó gáz kazánnal, padlófűtéssel kerül megoldásra. A belső képek illusztrációk, melyek azonban az alaprajzi elrendezésnek megfelelnek. Az ingatlan praktikus elosztásának köszönhetően alkalmas nagy családoknak is, a nagy tereket és szobákat kedvelőknek. A hirdetési ár kulcsrakész ár, tartalmazza a pl. szanitert, gépkocsi beállót 2 autó részére, stb. A fizetési konstrukció rugalmas, egyéni lehetőségekhez szabható. Az alaprajzi elrendezés bizonyos mértékig még rugalmasan módosítható. Az ikerház fenntartásához, fűtéshez-energiaellátáshoz szükséges energia mennyisége bőven a rezsitámogatott határok alatt van.

A finanszírozáshoz Csok+, Csok hitel (3 % fix kamatozású), 5% ÁFA valamint illetékmentesség is felhasználható: 5%-os ÁFA, illetve valamennyi fennálló támogatás és kedvezmény igénybe vehető az ingatlan vásárlásához.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146948830

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn