Tökölön br. 250 m2-es teljesen újjáépített családi ház nagy telken

149 000 000

Ft

686 636 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
217 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
padlófűtés

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
1510  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Ebben a lenyűgöző környezetben eladó egy teljesen berendezett és felszerelt 1500 m2-es kerttel rendelkező családi ház. Ez az otthon nem csak egy egyszerű ingatlan, hanem egy életmód, ahol a kényelem minden részletben megtalálható.

Az ingatlan mindössze két évvel ezelőtt lett teljesen felújítva és újjáépítve, így minden része modern és új. Az otthon két terasszal rendelkezik, amelyek tökéletesek a szabadban való időtöltéshez és a természet közelségének élvezetéhez. Reggeli kávézás vagy esti grillezés, itt mindent megtehetsz a teraszokon.

Az ingatlan két utcáról is megközelíthető, ami egyedülálló lehetőséget kínál az otthoni parkolásra és hozzáférésre. A település központjában helyezkedik el, így minden könnyen elérhető: élelmiszerbolt, pékség, orvosi rendelő, óvoda, polgármesteri hivatal stb.

Most pedig nézzük meg az ingatlan belsejét, ahol minden kényelemmel találkozol. Az otthon tartalmaz egy lenyűgöző 55 m2-es nappali konyha étkezővel, ami ideális a családi összejövetelekre és vendéglátásra. Itt azonnal otthon érezheted magadat.

Az ingatlan 4 hálószobával rendelkezik, közülük az egyikben gardrób is található. Két fürdőszoba van, az egyikben zuhanyzóval és WC-vel, a másikban pedig káddal és önálló WC-vel. Ezenkívül található háztartási helyiség és kamra is.

Az otthon teljesen berendezett és felszerelt, beleértve a gépesített -új sütő, új hűtő, új indukciós főzőlap - beépített konyhabútort is. Itt mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet az étkezéshez és a főzéshez. Ez azt jelenti, hogy azonnal beköltözhetsz és élvezheted a kényelmet.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy relax ház is. A 40 m2-es garázs elektromos garázsajtóval rendelkezik, így könnyedén parkolhatsz és tárolhatsz. A relax ház pedig egy kiváló helyszín a pihenésre és kikapcsolódásra, felszereltségéhez pedig előtér-vagy konyha és zuhanyzós fürdőszoba is tartozik.

A kert a gyönyörű eukaliptuszokkal van díszítve, amelyek még különlegesebbé teszik ezt az otthont. A ház modern és kényelmes is egyben. A padlófűtés minden helyiségben meleget és komfortot biztosít, míg a klímaberendezések a nyári hűsítésről gondoskodnak. A fűtés és hűtés könnyen szabályozható, így mindig az optimális hőmérsékletet élvezheted.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet számodra és családod számára, ahol a kényelem mindennapi része lesz az életednek. Ha úgy érzed, hogy ez az otthon megfelel az igényeidnek, ne habozz tovább, mert egy ilyen lehetőség hamar elillan. Engedd meg magadnak a kényelmet ebben a gyönyörű otthonban Tököl központjában. Most Te lehetsz a tulajdonosa! Ingatlanközvetítők segítségét nem kérjük.

A lakóház alapterülete: 150 m2 A fedetlen és fedett teraszok alapterülete: 42 m2
A relax ház alapterülete: 24 m2
A garázs és tároló alapterülete: 44 m2
A teljes ingatlan hasznos alapterülete: 217 m2

Az ingatlan akár 3 generációnak is alkalmas lehet. A nagy ház könnyen ketté választható így az egyik oldalon két szoba -kialakítható konyha fürdő, wc, folyosó, háztartási helység lenne, a másikban egy nappali, konyha étkező, hálószoba és fürdőszoba. Mindkét részhez csatlakozik fedett és nyitott terasz is.

A ház valóban teljesen újjá lett építve, új villany és vízvezeték került kiépítésre, minden épületen új tető, minden épület szigetelt.

A házban 3 bojler van, hogy mindig legyen melegvíz.

Az ház déli fekvésű gyakorlatilag egész nap besüt a nap.
Mivel teljesen berendezve és felszerelve kerül eladásra így az új tulajdonosnak valóban csak a személyes dolgait kell hozni és költözhet.

Műanyag hőszigetelt homlokzati nyílászárók, redőny. Belső nyílászárók faszerkezetesek.
A szobákban illetve a nappaliban és a folyósón lamináltparketta van, a fürdőkben, wc-ben és háztartási helyiségben kerámia burkolat van. Minden burkolat alatt szigetelés található.

Ha további információra vagy egy személyes megtekintést szeretnél, kérjük, lépj kapcsolatba velünk még ma! Ezt az egyedi otthont nem érdemes kihagyni."

Ingatlanos megkeresést nem kérek sem telefonon sem írásban. Köszönöm.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145674743

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn