Tinnye, Széchenyi utca

company_logo

45 000 000

Ft

703 125 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 8., 22:14

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
621  m2
Méret:
64 m²

Leírás

Videó elérhető!

Eladó egy bájos 63,8 nm-s parasztház Tinnyén, mely rendkívül jó paraméterekkel büszkélkedhet. A házat a tulajdonos folyamatosan karbantartotta, így kiváló alapokkal rendelkezik. Tavaly teljes körű felújításon esett át, mely során kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, szigetelték és színezték a homlokzatot, valamint felújították a tetőszerkezetet. Emellett új kerítést és utcai támfalat építettek, járdát és kocsibállót
alakítottak ki a telken belül. A ház alapja 2023-ban speciális, szondás injektálásos módszerrel megerősítésre került. A konyha felszerelése teljesen új "nullkilométeres" (mosó és szárítógép, mosogatógép, hűtő, mikrohullámú sütő). A kialakított 3 nm-s tároló helység teljesen bútorozott, gardrób polcokkal lett ellátva, amely nagy pakoló felületként szolgál.

A hely szellemét tisztelő ház a környezet tradicionális hangulatába illik. A természetes anyagokkal felöltöztetett, stílusos megjelenéshez otthonos belső társul, így kiváló családi otthon, nyaraló. Fűtését fatüzelésű kandalló és elektromos infrapanelek biztosítják, valamint egy hűtő-fűtő légkondicionáló is beszerelésre került. Az ingatlan ideális lakhatásra, de akár rövid távú bérbeadásra is vagy hétvégi háznak, mindenkinek, akik nyugalomra és friss környezetre vágynak!

A 621 négyzetméteres telek két külön helyrajzi számon van, és tökéletesen illeszkedik az épülethez. Méretének köszönhetően megvan a megfelelő zöld terület, mely lehetőséget biztosít, hogy kipihenjük a mindennapok fáradalmait. A kert parkosítása elkezdődött, gyümölcsfákat telepítettek és a kerti konyha/grill beton alapja is már elkészült. A leendő vevő a saját ízlése és igénye szerint fejezheti be.
A ház előtt, az udvarban egy fúrt kút található, jelenleg használaton kívül, kút fedéllel van lefedve. A ház 1/1 tulajdonban van, és nincsenek rajta terhek.

Az infrastrukturális szempontból kiváló helyen található, pár perc sétával elérhetők a település központjában található szolgáltatások, mint például élelmiszerbolt, orvosi rendelő, művelődési ház, óvoda és általános iskola. Budapest is könnyen megközelíthető gépjárművel, így minden adott egy kiegyensúlyozott, nyugodt életvitelhez. Tinnye Pest vármegye nyugati szélén, a Pilisvörösvári járásban található, a budapesti agglomeráció közelében. Szomszédos települések: Perbál, Piliscsaba, Pilisjászfalu és Úny. Tinnye a Gerecse, a Pilis és a Budai-hegység találkozásánál fekszik, ezért bármely irányba kiváló túrázási, kirándulási lehetőségeket kínál. Tinnyétől 4km-re Piliscsabán halad keresztül az Esztergom-Budapest vasút, amellyel Budapest, sőt akár Budapest belvárosa is (Nyugati pu.) gyorsan elérhető.

Videó elérhető a házról! Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147636199

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn