Terekkel rendelkező minőségi alapanyagokból épült családi ház

company_logo

94 500 000

Ft

393 750 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 3., 14:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
1262  m2

Méret:
240 m²

Leírás

Eladó vált egy szinte 240 nm-es önálló, újszerű családi ház Hernád csendes részén. Az ingatlant 2007-ben került átadásra, a tulajdonos saját magának építtette, magas minőségű anyagokból.
A tetőtér beépítésével többgerenációssá is alakítható, de ebben az állapotában is 2 külön lakószint került kialakításra. A teraszról kialakítható az emeletre való feljutáshoz a lépcső.

A családi ház egy 1262 m2- es saroktelken helyezkedik el, nagy terek, csend veszi körül. Két oldali kocsibeállóval térkövezett belső udvarral, valamint rendelkezésre áll egy öntözőrendszerrel ellátott parkosított kert, a háborítatlan nyugalomról a telek minden oldaláról körbekerített Lindab kerítés biztosít. Az utcafronti keríts zsalukőből készült tömör fal, kétfelé nyíló nagykapuval ellátva. A gépkocsi parkolóhelyéről egy 30m2 garázs gondoskodik ami a pinceszinten lett kialakítva.
A pinceszint vakolt, 38- as pincefalazó téglából épült, a födémet 6.60- as betongerendák közé rakott kerámiabélés testek biztosítják lépésálló hungarocellal szigetelve. A betongetendák duplán lettek egymás mellé rakva a nagyobb stabilitás érdekében, vasbeton koszorúba foglalva.

Főfalazat: 44-es Porothem tégla, 5 cm-es Dryvit szigeteléssel
A Padlásszint födémjét szintén 6.60- as duplán lefektetett betongerendák közé lerakott kerámia béléstestek biztosítják, vasbeton koszorúban foglalva.
A Földszinten a meleget radiátoros központi fűtés garantlja. Kissebb költséggel cserépkálya kiépítése is lehetséges, az ehhez tartozó kémény a padlászint belsejéig kipített.
A tetőtér beépíthető, a szükséges vezetékek előkészítve. A tető Bramac betoncseréppel fedett. A házfal nemesvakolatot, a lábazat terméskő borítst kapott.
A fa nyílászárok minőségi kivitelezssel készültek, aluminium redőnyök védik az időjárástól. A bejárati acél biztonsági ajtó.

Fűtés: gázkazán és vegyes tüzelésű kazán
Elektromos hálózat 3x20 amper

Belső terek:
Pinceszinten: hasznos alapterülete 113 m2, amely tartalmaz 1 gk. tárolót + mosókonyha + wc + kazánház + közlekedő folyosó + főző helyiség + ebédlő + 2db tároló

Földszint: A Földszint hasznos alapterülete (112 m2 + 21 m2) terasz.
nappalit + 3 szoba + 1 étkezőt + konyhát + fürdőt + wc + szélfogót + 2 előszoba

Budapest az M5-ös autópályán gépkocsival 30-35 perc alatt elérhető, illetve kitűnő a vonat közlekedés is.
Iskola,óvoda,bölcsőde,gyermekorvos,fogászat,lelmiszerboltok,önkormányzat,posta,bankautomata,kávézó,park,művelődési ház a 500m - es közelségben.
A környék nyugalmat áraszt, a béke szigete.

Ajánlom fiatal családoknak, pároknak, akik családalapításban gondolkodnak, több generációs összeköltőzőknek, akiknek fontos a nyugalom, a nagy terek, biztonság és a nyugodt életminőség.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150648340

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn