Telkii eladó 92 nm-es lakás

company_logo

109 900 000

Ft

1 194 565 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 26., 19:16
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
92 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2019

Leírás

Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget!A Telki Residence lakóparkban, 4 lakásos társasházban kínálok eladásra egy nappali+ 3 szobás, 92 m2-es, jó elosztású, napfényes öröklakást, hatalmas teraszokkal, saját garázzsal,

A praktikus elrendezésnek és a modern technológiai megoldásoknak köszönhetően ez az épület nem csak stílusos, de környezettudatos választás is. Az ingatlan nem csak a tökéletes otthon lehetőségét kínálja, hanem egy olyan befektetést is, amely hosszú távon megtérül, köszönhetően az alacsony fenntartási költségeknek és az ingatlan előnyös elhelyezkedésének.

Az otthon különlegességét tovább növeli a csodálatos természetre nyíló kilátás, amely nem csak a szemet, de a lelket is gyönyörködteti. A zöldövezeti, csendes környezet tökéletes helyszínt biztosít mindazok számára, akik nyugalomra és természetközelségre vágynak, miközben Budapest közelében kívánnak élni.
A lakás egyedi fűtését Daikin hőszivattyú biztosítja, mennyezet hűtés- fűtéssel, padlófűtéssel kombinálva, így a rezsi igen kedvező és energiahatékony minden évszakban.Két terasza is van, az egyik 38.15 m2-es, a másik pedig 5.25 m2. (A teraszok négyzetméteréből semmi nem került beszámításra az ingatlan méretébe.) A lakás feletti tetőtér is hozzá tartozik hivatalosan, jelenleg pakolásra tökéletesen alkalmas.A nappalin kívül még két szoba is teraszkapcsolatos, és két fürdőszoba is rendelkezésre áll.Tágas, napfényes terek jellemzik az ingatlant, hatalmas nappali méretű terasza nyáron külön élettérként szolgálja a lakók kényelmét.Kényelmes méretű garázsbeálló is tartozik az ingatlanhoz, ami elé még egy autóval parkolhatunk. Ezt külön meg kell venni, ára 9 M FT, de lehetőség van foglaló megfizetése mellett a vételárának hosszabb távú megfizetésére is.A környék rendkívül nyugodt, csendes, mégis a buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, patika, stb. pár perces sétával elérhetők.Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további kérdése lenne, keressen a hét bármely napján bizalommal!Hitelre lenne szüksége? Ingyenes szolgáltatásunkkal profi hiteltanácsadónk nem csak a legjobb lehetőséget fogja megtalálni Önnek az összes bank kínálatából, egyedi kamatkedvezményekkel, de még az ügyintézést is leveszi a válláról!Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse álmai otthonát!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147328914

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn