Telek eladó + házterv, Pilisborosjenő

45 000 000

Ft

55 147 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában

Csatorna:
utcában

Hány százalékban beépíthető?:
20  %
Méret:
816 m²

Leírás

--- Építési Engedéllyel Rendelkező Telek Teljes Tervcsomaggal (Építészeti, Kiviteli És Belsőépítészeti) Tulajdonostól Eladó ---

A Pilis szívében elhelyezkedő Pilisborosjenő közigazgatása alá tartozó fejlesztési területen belül eladó egy 816nm alapterületű építési telek, illetve a telek adottságait maximálisan kihasználó ház építészeti, kiviteli és belső tervei.

A két zsákutca között elterülő ingatlant örökpanoráma a solymári és pilisvörösvári hegyekre, illetve Natura 2000-es besorolású természetvédelemi terület öleli körbe. Budapest városhatára 5km-re helyezkedi el, Árpád-híd budai hídfője 10km távolságra van.

A kétszintes, 142nm hasznos alapterületű ház kívül belül, a helyi sváb stílust szemelőt tartva és modern köntösbe öltöztetve került kivételesen gondos precizitással megtervezésre. Tökéletesen alkalmas természet közelébe vágyó, de ugyanakkor a várost aktívan használó családoknak vagy családalapítás előtt álló fiatal pároknak.

A földszinten egy emelt belmagasságú amerikai konyhás nappali fogadja az érkezőket, amibe egy különálló dolgozó szoba nyitható. 2 további hálószoba található a szinten, illetve egy háztartási helyiség és fürdő mellet, a konyhai tárolást és előkészítést megkönnyítő decens méretű kamra.
A nappaliból elérhető a ház által körbeölelt ~53nm területű terasz, melynek fixen fedett azon része, ahol a kinti konyha, lounge és jakuzzi kapott helyet.
Az emeleti szinten a szülői hálószóba került kialakításra saját gardróbbal és fürdőszobával. Innen nyílik egy kisebb napterasz, ahol intim környezetben élvezhetjük a pilisi hegyek mögé bukó nap látványát.
Autók tárolására a telek nyugati végében kialakított pergolás gépjármű tároló szolgál.

A projekt érvényes építési engedéllyel rendelkezik, illetve a megvalósításhoz szükséges minden létező tervvel (kiviteli és belsőépítészet is):
- Építészeti tervek
- Statikai tervek
- Gépészeti tervek
- Elektromos tervek
- Gépészet kiviteli tervek
- Elektromos kiviteli tervek
- Belsőépítészet (prémium fotó-realisztikus 3D renderelt képek)
- Falnézetek, elektromos kiállások, kábelezési tervek
- Konszignáció (Bevásárló lista az utolsó berendezésig)
- Asztalosnak leadható koncepciórajzok a bútorokról

Időközben a telek tereprendezése, tükör kialakítása megtörtént, alapásás a következő lépés.

Áram azonnal igényelhető a felső utcából, a szennyvíz kezelése házi tisztítókkal kerül megvalósításra, melyeket a területfejlesztő telepít, az ivóvizet a DMRV fogja szolgáltatni, de tervben van a területfejlesztő általi ellátás fúrt rétegvízi kútból, ez utóbbi fejlesztés alatt.

Ha a kedves hirdetésolvasó fantáziát lát a fenti projektben, szerződéskötést követően akár azonnal folytathatja is az építkezést. Igény esetén kivitelezőt is tudunk ajánlani.

Ez egy igazi modern és stílusos otthon álomkörnyezetben, melynek kialakításába nem sajnáltuk az energiát, ezért csak olyan komoly érdeklődőknek ajánljuk, akik hasonló gondossággal szándékozzák folytatni a munkát. Kedves ingatlanosok csak abban az esetben keressenek, ha maguknak vásárolnák meg az ingatlant.

A belsőről készült képeket privátban tudjuk megosztani.

Irányár: 45 Millió Ft

Hirdetés azonosító: 149680965

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn