Tápiószele, eladó kertes ház, alacsony rezsivel fenntartható, belső

company_logo

18 500 000

Ft

264 286 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 26., 19:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1560  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az ingatlan jellemzése:
Az 1560 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A lakóház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla és beton vegyes alapra épített vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok.
Fűtése konvektorokra kiépített gáz fűtés, jelenleg gázhasználat nélkül, a gáznál is kedvezőbb rezsiköltséggel fenntarthatóbb hűtő-fűtő klímára kiépítve; további kiegészítő fűtése kandallóval biztosított. Hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása: 1x32A és 1x10A vezérelt. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 70 m2 hasznos alapterületű lakóház beltere kettő bejárati ajtón is megközelíthető, de gyakorlati használatban az épület udvar felőli homlokzatán kialakított bejáratot nevezhetjük főbejáratnak. Az előszobából nyílik a kádas fürdőszoba és wc, majd tovább haladva a konyha és étkező, mely kiegészül egy belső éléskamrával. A konyhából tovább haladva az épület központi helyisége a hall következik, mely tágas, nagy alapterületű, így nappali funkciót tölt be. Az utcafronton pedig a keleti tájolású hálószoba került kialakításra.
A lakóépületen túl, az udvarról önálló bejáratokon át elérhető több melléképület, melyek vegyes falazatra épített cserép és pala fedésű felépítmények, 20 m2 alapterületen nyári konyha, kamra és 14 m2 alapterületen kerti tároló funkciót betöltve. Az egyik melléképület alatt 14 m2 alapterületű pince húzódik, mely kerti javak tárolására kiválóan alkalmas. Az udvar méretéből adódóan kiskerti gazdálkodásra és kertészkedésre vágyók számára is előnyös.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz hitel 1 vagy 2 vállalt gyermek esetén igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Tápiószele Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik kedvelt települése. A közel 6000 lelket számláló várost, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű járatokkal elérhető.
A településen bölcsőde, óvoda, általános iskola működik, kisvárosi szinten aktív a kulturális élet, két nagyvállalat jelenlétével állandó a munkalehetőség. Látnivalói közül kiemelkedik a Blaskovich múzeum és a Makovecz Imre által tervezett művelődési ház és általános iskola.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141328146

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Egri Zsolt

Tápióvölgye Ingatlan - Árpád Ker. Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn