Tahitótfalu, Szentendrei út, 208 m2-es, családi ház, 6+1 félszobás

company_logo

89 000 000

Ft

427 885 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
208 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
658  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Családi ház
Tahitótfalu Szentendrei út
6 szoba 1 félszoba, 208 m2-es

Kivételes képességekkel és megannyi potenciállal bír ez a Dunakanyar kedvelt településén található ingatlan. Tahitótfalu központjában kínálom a két, fedett terasszal egymáshoz kapcsolódó igényesen felújított házat. Az épületegyüttes a kialakításnak köszönhetően ideális otthon egymás közelében, de önállóan élni kívánó generációknak, lakás és akár látogatható alkotóház kettősének, vendég- illetve rendezvényháznak, bevételt termelő befektetésnek egyaránt.
Új tulajdonosa egy 2022-ben magas minőség igényű felújításon átesett ingatlant mondhat majd magáénak, amelyet a legrövidebb időn belül birtokba is tud venni. A minden részletében megújult téglaépület a legkorszerűbb technológiával, az energiaigény minimumra csökkentésének követelményével, kiváló minőségű anyagok és beépített berendezések felhasználásával, egyedi megoldásokkal nyerte el a páratlan megjelenését és kihasználhatóságát.
Apró kis megragadó részleteket ismerhet meg, ha szeretné bejárni ezt a funkcionalitásában is jól átgondolt birodalmat. A nagyobb ház (143 nm) kétszintes, tágas nappalijából két külön lépcső vezet a felső szintre, gépesített nagyméretű konyha, sarokkádas fürdőszoba található az egyik oldalról előszobán keresztül, másik irányból a fedett teraszról elérhetőn. A felső szint valódi intim birodalom, 3 szoba és egy igazán figyelemre méltó elegáns fürdőszoba található itt.
A kisebb ház (65 nm) is két bejárattal rendelkezik: konyha és tágas, csinos fürdőszobás lakószoba helyiségein felül egy igazán páratlan alkotó birodalom, otthoni munkavégzéshez szerethető és praktikus, saját 20 nm-es teraszra nyíló inspiratív helyiség kapcsolódik.
A műszaki információkról (szigetelés/gépészet/fűtési-hűtési szerelvényezés, kamera- és riasztórendszer) is teljes körű információval tudok szolgálni komoly érdeklődés esetén.
Megkeresését, bemutatásra vonatkozó időpont egyeztetési igényét hétvégi napokon is fogadom az elérhetőségeim bármelyikén.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141150881

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn