Szigetmonostor szívében két ház egy telken

company_logo

116 000 000

Ft

539 535 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
215 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha

Leírás

Két ház egy telken...

Szigetmonostoron a központhoz közel egy csendes mellék utcában eladó egy telken két családi ház, mely mind lakhatásra, mind pedig üzleti céllal remekül kihasználható...

A 421 nm es összközműves telken két külön bejárattal rendelkező családi ház található. Az egyik ház 100 m2 es, míg a másik 115m2 es.Igény esetén a közös fal mentén könnyedén Összenyitható a két ház.

Az első ház egy 100 nm es parasztház,amit egy hosszan elnyúló boltíves tornácon keresztül érünk el. A jellegét a mai napig megőrizték, felújították. A házban előszoba,nappali, kádas fürdőszoba, konyha étkezővel,hálószoba és egy mellék helység található.A tágas tereket hangulatos boltívek törik meg, bár merre néz az ember szemet gyönyörködtető egyedileg készített fa bútorok találhatók,melyek mindegyike mester emberek keze munkáját dicséri. A konyha falát natúr fenyőből készített lambéria borítja, a több méter hosszú beépített konyhabútor szintén fából készült rakta népies motívumokkal. A nappali ékessége a kézzel rakott kemence melyet szintén mester ember készített. A ház vegyes falazatú vályogból és téglából épült rajta szigeteléssel.A fa nyílás zárók spalettával felszereltek.

A másik ház 115 nm es, téglából t két szinten alakították ki a lakrészt. A földszinten előszoba, konyha, nappali étkezővel, kádas fürdőszoba és mellék helység került kialakításra az emeletre kényelmes, fa borítású,széles lépcső vezet ahol a közlekedő mellett két hálószoba kapott helyet. Ebben a házban is a boltívek mellett számos egyedi építészeti megoldás és a jó ízlés köszön vissza. Modern és hagyományőrző egyaránt.
Mindkét házban megtalálható a cirkó és konvektoros fűtés is, mivel mindkettőnél a falazat vastag ezért rendkívül jó hőérzetet biztosítanak.
A közös kert intim és idilli a boltívek ugyancsak hangsúlyt kaptak itt is, a kis halastó mellet, szőlő lugasok ölelte térkővel burkolt kerti kiülő hely található. Mellék épület és szellőzővel ellátott pince is épült.

A parkolás kertben és a ház előtt is megoldható.
Az egész ingatlan kellemes, igényes a legapróbb részletekben is ott rejlenek a népiesség jegyei...
Jellegéből fakadóan akár családok együtt élésére is alkalmas, vagy falusi turizmus kialakítására, vagy akár ha az ember az egyik házat bérbe adja jövedelem kiegészítés végett.

A környékről...

Külföldi és hazai turisták körében is egyre népszerűbb a Duna kanyar egyik legszebb települése..
Nyaranta számtalan pihenni vágyó keresi föl a Nagy Duna sétány mellett hosszan elterülő gyönyörű strandokat, melyek kisgyermekkel is látogathatók.
Komppal rövid idő alatt Szentendre macskaköves utcáin sétálhatunk, de innen számos kiránduló hely is könnyedén elérhető, Visegrád, Esztergom, Kisoroszi, Vác stb...

Szigetmonostor egyre népszerűbb a gyermekes családok körében, hiszen a jó levegő mellet,dinamikusan fejlődő település, saját pár éve épült bölcsődével, új óvodával és korszerűsített jó nevű iskolával büszkélkedhet.
Valamint a Duna part és a játszóterek is vonzzák a családokat...
Minden megtalálható itt ami a hétköznapi élethez szükséges..(boltok, orvosok, posta,gyógyszertár stb..)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146419981

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Fülöp Adrienn

Fülöp Adrienn Ev Új Horizont Ingatlan

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn