Szentendre, Tyúkosdűlő

company_logo

199 000 000

Ft

884 444 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
225 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
4

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
884  m2

Félszobák száma:
3
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Videó elérhető az ingatlanról!

Piaci ár alatt lévő családi ház!
Egyedi lehetőség csak most, külföldre költözés miatt.

Szentendrén eladó, egy kiváló paraméterekkel rendelkező 884 nm-s telken lévő minden igényt kielégítő családi ház. Az ingatlan 4 szintes, 2002-ben épült, majd 2015-ben jelentős esztétikai és műszaki felújításon esett át. Az építkezés és a felújítás során is fő szempont volt, hogy minőség, igényesség mellett, valósuljon meg a tervezés, kivitelezés, anyaghasználat. Többek között Egyiptomból érkeztek kőburkolatok. Design szempontjából egy jól átgondolt, élhető, harmonikus külső-belső életteret hoztak létre. A ház 201 nm-s alapterülettel rendelkezik (+lépcsőház) és tartozik hozzá egy 3,75 nm-s erkély, egy 43,75 nm-s terasz, így a hasznos alapterülete 225 nm.

A háznak minimálisabb energiaszükséglete van mind télen, mind pedig nyáron a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez, amihez a tájolás, terepszintek változása és az üvegfelületek mellett a hőszigetelő téglafalak, korszerű fűtésrendszer is hozzájárul. A márvány borítású helyiségek padlófűtéssel, míg a többi helyiségek fal fűtéssel és radiátorokkal van ellátva. A tetőszerkezeten egy 800 literes, 6 cellás napkollektor gondoskodik a használati melegvízről és a medence fűtéséről. Nappaliban pedig egy hangulatos, egyedi kialakítású kandalló emeli tovább a ház értékét. A nappaliban és hálóban is megtalálható 1-1 légkondicionáló készülék. A ház déli oldalán található nagy ablakokra elektromosan üzemelhető alumínium redőnyök kerültek kialakításra. További extrák: kültéri és beltéri riasztó, kamerás kaputelefon rendszer.

Az utcafrontról egy elegáns támfal látszódik, így a ház teljesen intim. Az utcafront felőli szinten ami 73,84 nm, kialakításra került egy kétállásos, fűthető garázs rengeteg tárolási lehetőséggel és egy a Miele gépekkel felszerelt mosószoba/wellness, melyben megtalálható egy szauna is. Fél emelettel feljebb megtalálható 2 hálószoba, gardrób és egy két bejáratú, nagyméretű fürdőszoba is. A kerttel egy szintben lévő földszintnek az alapterülete 70,3 nm + 43,75 nm-s terasz. Ez a ház lelke, hiszen itt érhetőek el a közösségi helyiségek, beleértve az amerikai konyhás nappalit étkezővel. Emellett még megtalálható egy hálószoba, wc és kamra, gardróbok. Ezen a szinten keresztül élvezhető, közelíthető meg a gyönyörű kert, teraszok, medence. Az emelet alapterülete 30 nm + 3,75 nm-s erkély. Itt fekszik a szülői hálószoba fürdővel és gardróbbal.

A ház minden helyiségéből gyönyörű kilátás nyílik a kertre. Az ingatlanhoz egy nagy méretű, funkcióját tekintve minden igényt kielégítő telek tartozik. Az intim jellegű területet a dús növényzet és a kedvező terepviszonyok biztosítják, így egyik oldalról sem látnak be. A telek kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és pihenésre a mindennapi stressz elől menekülve, miközben közvetlenül élvezhetjük a természet közelségét és a telek adta előnyöket. Az itt található nagy méretű medence és grill sarok pedig tovább növeli az ingatlan vonzerejét, lehetőséget adva kellemes időtöltésre, grillezésre és szórakozásra a saját kertben. Automata öntöző rendszer kiépítésre került.

220.000.000 Ft egy egészen egyedi ár ezért a csodálatos családi házért. Egy külföldi lehetőség miatt szabtuk meg a tulajdonossal az árat, ami a ház kategóriájához képest jóval kedvezőbb a piaci árhoz képest.

Szentendre a Visegrádi-hegység keleti részén helyezkedik el. Északról Leányfalu követi, a Duna túlsó oldalán a Szentendrei-sziget helyezkedik el, délről a főváros határolja, nyugatról pedig a Visegrádi-hegység vulkanikus tömbje magasodik fölé. Közlekedése kiváló a településnek, hiszen a főváros könnyen megközelíthető Hévvel és személygépkocsival is. A mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok mind megtalálhatóak a településen.

Videó elérhető az ingatlanról!
Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145911245

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn