Szentendre, Püspökmajor, eladó ház, családi otthon

139 000 000

Ft

1 311 321 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 18., 19:44

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
106 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
padlófűtés

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
245  m2

Félszobák száma:
4

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Otthonos, kényelmes, kivételes ház remek lokációval, dús növényzetű intim kerttel  Szentendre, Püspökmajor területén, többgyermekes nagycsaládnak is tulajdonostól eladó. Telek: 245 nm, Ház: 106 nm + 5 nm erkély + 28 nm terasz, ami nappali- és konyhakapcsolatos

Lokáció, közlekedés:
Frekventált és népszerű helyen, teljes infrastruktúrával (bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, élelmiszer bolt, zöldséges, gyógyszertár, uszoda, cukrászda, ..., ez mind pár percen belül elérhető).Buszmegálló 1 percre, amely busszal 8 perc alatt a HÉV állomásra lehet érni, ahonnan a HÉV 35 perc alatt ér a Batthyány térre.Gyalog a Bükkös patakpart 10 perc, belváros 20 perc, HÉV állomás 25 perc.

Kert:
Beállt növényzetű intim kert kővel rakott ösvénnyel, japánjuharral, cédrusfával, fenyőfával, fává fejlődött tujával, barackfával, borostyánnal sűrűn befuttatott kerítéssel, valamint konyhakert és füves rész.
Térkövezett a terasz és az autóbeálló. Az extra széles tolókapuhoz az elektromos kiállás is kiépítésére került. Kültéri világítás, kültéri konnektor a szabadban való főzéshez, kültéri csap a locsoláshoz.

Ház:
2015-ben téglából épült 2 szintes, szigetelt ház. Az építésnél modern technológiákat használtak fel (oldalfalaknál 10 cm-es dryvit szigetelőrendszer, ablakoknál is beforduló szigetelés, padlásnál 20 cm-es szigetelés, műgyanta bázisú nemesvakolat, precízen felhordott belső vakolat, monolit födém a 2 szint között, beton lépcsőzet, hőszigetelt ablakok, ), így alacsony költséggel fenntartható. A ház egy ikerház egyik fele, mely hátatfordít a szomszédos háznak (közöttük dupla főfal, hangszigetelő réteggel), emellett kerítéssel és szintkülönbséggel is szeparált. Egy kis zsákutcából közelíthető meg, így igazán rejtett és szeparált.A fűtés Baxi típusú gázkazánnal van megoldva, a meleg vizet is ugyanez a kazán szolgáltatja. Az amerikaikonyhás nappaliban és a fürdőszobában padlófűtés és kiegészítő alternatívaként radiátorok (bár ezek használatára nincs szükség), a földszinti hálószobában és az emeleti helyiségekben radiátorok.Az ablakokon szúnyoghálók és belső rolók kerültek elhelyezésre. Emelt árammennyiség (3*16A), igényesen kiépített világítási rendszer. Burkolatok: a földszinten fa hatású hidegburkolat, az emeleten a vizeshelyiségekben hidegburkolat, a többi helyiségben egységes laminált padló.Funkcionális és dekoratív megoldások teszik kényelmessé és szerethetővé ezt az otthont.
Földszint: Előtér,  kertkapcsolatos amerikaikonyhás nappali 2 és 3 szárnyú teraszajtókkal, nagy üvegfelületekkel, így rendkívül világos és benapozott (ez a fűtési költségeket is csökkenti). A konyhai- és a nappali részben is beépített bútorok segítik a tárolást. A földszinten található még egy hálószoba, egy WC-s fürdőszoba és egy lépcső alatti tároló.
Emelet: Mindenhol teljes a belmagasság. 4 szoba (8-10 nm-esek, jelenleg gyerek/kamasz szobáknak kialakítva, ezek közül egyikhez terasz tartozik), fürdőszoba, külön WC.

Ár: 139 M Ft

Családi otthon szuper helyen.
Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147017915

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn