Szentendre, Napos sétány

company_logo

170 000 000

Ft

117 403 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 3., 07:38

Tulajdonságok

Méret:
1448 m²

Hány százalékban beépíthető?:
15  %

Villany:
telken belül

Víz:
telken belül

Gáz:
telken belül
Csatorna:
telken belül

Leírás

Jogerős építési engedéllyel rendelkező, panorámás telek!
Legkorszerűbb új építésű házat építheti meg Szentendrén!

Több mint 40.000.000 Ft-nyi munkát elvégeztek már a területen!

Szentendre egyik legszebb panorámájával rendelkező telkén 4 szintes, tégla falazatú, monolit vasbeton födém szerkezetű építmény került megtervezésre. Az ingatlan tervek szerint 407 nm-s lakó területtel rendelkezik, amihez tartozik 80,52 nm garázs és 162,37 nm terasz. Az ingatlan tervezésekor az építész hónapokig járt ki a telekre, hogy figyelje a nap járását és beesésének szögét, hogy a lehető legideálisabban illessze a tájba az építményt.

A kivitelezők az elmúlt hónapokban rengeteg munkát elvégeztek már a területen. Elkezdték a támfalak építését és a koncepció terv alapján a lépcsőzetes telek kialakítást is. Folyamatos dokumentáció készült, hogy az elmúlt hónapokban milyen munkafolyamatok végeztek el, hiszen a terület adottságai miatt rengeteg földmunkára volt szükség. Ez előnyös a leendő vevő számára, hiszen rengeteg időt, energiát tud megspórolni azzal, hogy ezek a munkák már el lettek végezve. A területről, építkezésről készítésre kerül a közeljövőben képi és videós dokumentáció. A jelenlegi képek az elmúlt hónapokban készültek.

Vételár tartalmazza a területet, jogerős építési engedélyt, alaprajzokat és a műszaki tervet. A hirdetésben megjelölt ár a telket tulajdonló cég átvételekor értendő. Víz, villany, gáz és csatorna van a telken belül!

Tervezéskor, akkor fő szempont volt a minőség, igényesség mellett, hogy energiatakarékos építészet követelményei szerint valósuljon meg a tervezés, kivitelezés. Az energia veszteségek minimalizálása érdekében figyeltek a kiválasztott fűtési rendszerre, jó hőszigetelésre, ajtók, ablakok szerkezetére, típusára.

Tervek szerint:

Az utcafront felőli földszinten kialakításra fog kerülni egy kétállásos garázs. Garázsból megközelíthető a lakóterület ahol vendégszoba mellett, gardrób, vízesblokkokat és napozó teraszt terveztek. Ezen a szinten két lift segíti az itt lakók kényelmét. Természetesen lépcsőn keresztül is megközelíthetők lesznek a különböző szintek, de egy panoráma lift teszi ezt majd még kényelmesebbé. A kocsik számára is terveztek egy liftet, ami a -1 szintre viszi az utca fronttól az autókat. Ezek a megoldások szinte egyedülállóak az ingatlan piacon!

A -1 szinten is kialakításra kerül egy kétállásos garázs, amelynek a mérete megegyezik az utcafronton lévő garázzsal. Itt kerül kialakításra a master bedroom fürdővel és gardróbbal. Nem utolsó sorban egy hatalmas panorámás terasszal. A -2 szintre már 4 külön nyíló hálószobát, wellness helyiséget, háztartási helyiséget terveztek gyönyörű teraszokkal. Természetesen a felsorolt helyiségeken kívül további kiegészítő helyiségek állnak majd rendelkezésre amelyek az alaprajzon jól láthatóak. A "nappali szint", a közösségi helyiségek mint a nappali, étkező, moziszoba, konyha rendhagyó módon -4. szinten helyezkedik el. Ideális volt a választás, a terep viszonyokból adódó lehetőségek miatt. Minden szinten csodálatos örök panoráma tárul az itt lakók elé. Erre különösen figyeltek tervezéskor.

A telek környezete kiváló. A szomszéd telken szintén építkezés zajlik. Egy magánszemély építkezik saját részre. Tehát az épület átadásakor a szomszéd telken hasonló színvonalú épület fog majd állni. Az utcában pedig további kivitelezések, építkezések folynak.

Szentendre a Visegrádi-hegység keleti részén helyezkedik el. Északról Leányfalu követi, a Duna túlsó oldalán a Szentendrei-sziget helyezkedik el, délről a főváros határolja, nyugatról pedig a Visegrádi-hegység vulkanikus tömbje magasodik fölé. Közlekedése kiváló a településnek, hiszen a főváros könnyen megközelíthető Hévvel és személygépkocsival is. A mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok mind megtalálhatóak a településen.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141677444

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn