Sóskút központi telek, Panoráma, zsákutcában akár kivitelezéssel

24 000 000

Ft

78 431 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
306 m²

Hány százalékban beépíthető?:
30  %

Villany:
van

Víz:
telken belül

Gáz:
van
Csatorna:
telken belül

Leírás

Sóskút központjában, a fő utcáról nyíló csendes zsákutcában van, szuper panorámával, de mindenhez közel!

Cserélhető: Óra, ingatlan, stb.

Az utca aszfaltos. Telken belül csatorna, víz, gázcsonk. Villany, internet a telek előtt.

Telken új sóskúti kő utcafronti rakott kerítés, akácfa betéttel, 5 méter széles úszókapuval, NICE kapumotorral. Négy kis pince, három lent, egy fent a támfal tetején.

306 nm, LKE-4 övezet, 30% beépíthető, 5 méter épületmagassággal, tehát 90 nm földszint + 90 nm emelet azaz br 180 nm lakótér építhető. A tervezett emeletről eszméletlen örökpanoráma a faluval szemközti Habsburg villára, dombra, kővel kirakott szent koronára.

Javasolt lakóháznál az emeleten a domb felé nézve hálószoba előtt kis terasz, valamint az épület mögött a támfalon lévő pince előtt is terasz, mindkettőről gyönyörű panorámával a szent koronára és Habsburg villára!!!!

33 éve működő generálkivitelező cégünk igény szerint fel is építi álmai házát!

A telek közvetlen a műemlékvédelem alatt álló történeti jelentőségű faluközpontot jelképező Andreetti házak felett helyezkedik el! A műemlék épületekben pékség és egyéb szolgáltató létesítmények vannak, ahova a telektől két lépcsősor vezet, és így az épülő házból 30-50 méterre található a pékség és bolt, de mégis aszfaltozott zsákutcában, átmenő forgalomtól mentesen!

A falun keresztül csordogáló patak 100 méter sétára van a telektől!

A faluban színes és nagyon gyakori társasági élet, falunapok, káposzta, kapusznyik, trubelka fesztivál, búcsúk, állatok napja, szuper füves, locsolt sportpálya, focicsapat, játszótér,  nagyon jó általános és művészeti iskola (Andreetti Károly), frissen felújított orvosi rendelő, fogászattal, fogorvosi röntgennel, két szuper étterem, templom. Nagyon jó szülői közösség.

Saját rézfúvós egyesület, karácsonykor a faluközpontban játszák a csendes éjt, és a többi karácsonyi dalt, a templom előtt, a telektől 150 méterre...

A faluban ÖT!!! lovarda, valamint az egyikben élménypark található. Nagyon sok kiránduló útvonal, természetvédelmi terület, levendula mező, stb

Egyik lovarda a telektől 1000 méterre, a patakparton egy kis vízeséses rész mellett, amely kedvelt piknikező hely is egyben, természetvédelmi területen.

Telektől néhány perc séta a védett Kálvária hegy eszméletlen panorámával, a Krisztusi stációkkal, barlangokkal, melyből az egyikből vitték a Lánchídhoz a sóskúti kőoroszlánokat. 

Az iparterületen Mapei, Kerox, Bayer Construct, Stefinox, Durostone mellett számos nagyvállalkozás vásárolt területet, ami a legfontosabb, most épül a Dongwha gigaberuházása, ami még tovább fogja húzni 1-2 éven belül az ingatlan árakat. Ezek miatt a faluban a munkanélküliség ismeretlen, nagyon sokan fektetnek a környékbe.

E mellett a falunak exponenciálisan növő bevétele van a rendkívül fejlődő iparterületen beruházók iparűzési adójából, melyet folyamatosan a falu fejlesztésére fordítanak. 

Közlekedés tökéletes, M7 lehajtó telektől 3200 méterre, de az autópályától egy domb választja el, tehát hangja nulla. M1-es Biatorbágyon keresztül 10 perc, M6-os Érden keresztül 10 perc, 7-es főút 8 perc.

Összességében ilyen de még hasonló adottságú telek sincs eladó a környéken. Főleg a központban, ráadásul a műemlékterületről nyíló aszfaltozott zsákutcában, panorámával.

Belterületi építési telek Sóskúton a fentiek miatt extrém ritka. 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143637297

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn