Saroktelki ház Gyömrő

company_logo

67 900 000

Ft

565 833 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
580  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített

Leírás

Gyömrő Központjában Tágas Ház várja Új Tulajdonosát!

Figyelem! Itt az egyedülálló lehetőség, hogy megszerezze álmai otthonát Gyömrő központjában! Ez a 1970-ben épült tégla építésű 140 nm-es ház minden szempontból tökéletes választás lehet.

A ház egy 580nm-es saroktelken helyezkedik el, és tágas belső terek jellemzik. Három szobával rendelkezik, melyből az egyik szobát jelenleg egy gardróbként funkcionáló félszobán keresztül közelíthetünk meg.

Az ingatlanban található egy étkezős konyha, mely lenyűgöző méretű, és tökéletes helyszínt biztosít az egész család vagy baráti társaságok összejöveteleihez. Egy kis kamra is tartozik hozzá, amely lehetővé teszi az élelmiszerek és konyhai eszközök, vagy a nagymama által készített befőttek és savanyúságok praktikus tárolására alkalmas.

Az előszobából pedig közvetlenül lejuthatunk a pincébe, ahol további tárolási lehetőségeket találunk.

A házban hely kapott még egy kényelmes fürdőszoba, mely egy elszeparált wc-vel rendelkezik. Itt található a gáz-cirkó is, mely az otthon melegét biztosítja a téli hónapokban.

A házhoz kapcsolódik egy hatalmas teraszt amelyet korábban beépítettek. Egy fal elbontásával könnyedén összekapcsolható a 20 nm-es előszobával, így könnyedén átalakítható egy tágas, kényelmes nappalivá, ahol a család együtt töltheti az időt, vagy vendégeket fogadhat.

Az ingatlan két bejárattal rendelkezik, ezért könnyedén két különálló lakássá is alakítható, vagy akár több generáció együttélésére is alkalmas legyen. Itt mindenki megtalálja a saját privát tereit és együtt élvezhetitek az otthon nyújtotta kényelmet. Az ingatlan igaz kis csoda, hiszen a lehetőségek tárháza rejlik benne.

A telek mérete 580 nm-es, ami elegendő helyet biztosít a szabadban való élvezetekhez. Ezen a területen található egy garázs és melléképület, amelyek további tárolási lehetőségeket kínálnak.

A ház az évek során rengeteg felújításon esett át. A legfontosabb felújítások közé tartozik a 2000-ben végzett teljes körű villanyvezeték-csere, valamint 2021-ben és 2022-ben az ablakokat modern műanyag nyílászárókra cserélték, így garantáltan kitűnő hőszigeteléssel és hangszigeteléssel rendelkezik. Emellett a tetőszerkezetet is teljesen kicserélték, ami hosszú évtizedeken át biztosítja az épület stabilitását és védelmét az időjárási viszontagságokkal szemben.

Gyömrő a romantika fővárosa, és most te is részese leheted ennek a varázslatos helynek. Az ingatlan központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférj a város összes kényelmi szolgáltatásához és látnivalójához.

Ne habozzon! Ragadja meg ezt a csodálatos lehetőséget, hogy otthonát Gyömrő egyik legkiválóbb részén találhassa meg. Ez az impozáns ház minden szükséges kényelmet és praktikusságot nyújt, hogy valóban otthon érezhesse magát. Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant és elköteleződjön az új otthona mellett!
Érd: Vig Viktória, e-mail: , tel:

Referencia szám: HZ094916

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139674164

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn