Rezsimentes tanya

25 900 000

Ft

323 750 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
80 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.008

Méret (m2):
80

Leírás

Cegléden, a központtól 3km-re, aszfaltos úttól 1,5km-re jól járható úton megközelíthető ez a rezsimentes családi farm. Önellátásra berendezett, felújított, csendes, nyugodt helyen található, szomszédoktól távol, legelőkkel körbevéve.
Az épület vegyes falazatú, 80m2-es, 2 szobás. Ezen kívül van egy 50m2-es, betonelemekből álló melléképület, alatta ugyanekkora pince betonból, mellette szintén ekkora fedett beálló és ólak. A terület 3000m2-es biokerttel, virágoskertekkel, körbevéve 2 méteres vadhálóval. Az áramot sziget üzemű napelemrendszer biztosítja, de a közelben van árambekötési lehetőség is, amire be van nyújtva az igény. Kettő fúrt kút is van a telken, az egyikbe mélykúti búvárszivattyú is leereszthető. Esővízgyűjtésre van kialakítva az ereszrendszer. A központi fűtést egy 3 tonnás tömegkályha biztosítja levegőtartállyal ellátva, amelynek nagyon kevés a faigénye, 24 óránként 10-15kg fát fogyaszt.
A teljes felújítás befejezése még kb. 2 hetet vesz igénybe, hátravan még a festés és a folyosó burkolása. Egy éve új villany-és vízvezetékrendszer lett beépítve, új fürdőszoba lett létrehozva, a tetőszerkezet fel lett újítva és cserépcsere történt. A tetőtér beépíthető és a fűtésrendszer ezt is el tudja látni meleggel. Az egyik szobában még az eredeti fa padló és szép állapotú fa menyezet van.
Irányára 25,9 millió.
Érdeklődni lehet a -os számon.
Ingatlanosok kíméljenek

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145890128

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn