Ráckevei Dunaágban Budapesthez Közel Vizparti Nyaraló Eladó

60 000 000

Ft

857 143 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
70 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
129

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
350  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Eladó Áporkán, a Ráckevei-Dunaágon, a Sziget soron, a Duna mellett, a vízparton, egy szép 350 nm2-es telken egy téliesített, kétszintes, közel 70 nm2-es hétvégi ház. A ház 1987-ben lett építve. A ház földszintjén egy nagy amerikai-konyhás nappali, ebédlő, kis előszoba, fürdő és WC kapott helyett. Kényelmes fa lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol két egymás mellett elhelyezkedő kis szoba, és egy szép nagy szoba található. A nagyszobának egy apró erkélye is van. Az előtérből nyílik egy kis beépített szekrény. A szobák világosak és vendégváróak. A felső szint teljes egészében fával van burkolva. A tetőszerkezet vörösfenyő. A házhoz tartozik egy 22.29 nm-es kövezett terasz is, ami felé napernyő húzható. A nappaliból nagy üvegajtó nyílik a hátsó kertre néző teraszra. A kert végéből egy kiskapun át jutunk a vízpartra.
Két éve az összes nyílászárót (ajtókat és ablakokat, a bejárati ajtót is beleértve) minden szobában és a konyhában korszerűsíttettük dupla szigetelésű, műanyag nyílászáróra. Két éve a tető is korszerűsítésre került, beton cserepekkel lett átépítve. Ugyanakkor a terasz is új fagyálló, csúszásgátló csempeburkolatot kapott. A házban lapradiátorok és cirkó biztosítja a meleget, de van egy fatüzelésű, zárt tűzterű kályha is a nappaliban, amely nagyban hozzájárul a téli kellemes atmoszférához. A melegvizet bojler biztosítja. A fürdőszoba és WC nem került korszerűsítésre, ezek az új tulajdonos ízlése szerint alakíthatóak.
A ház melletti 22.50 nm2-es garázs tárolóvá és barkács műhellyé lett alakítva, illetve kialakítást nyert még egy puhafalú jakuzzinak is egy szigetelt férőhely. Parkolásra a kerítésen belül, de a ház előtt is van lehetőség. A házat kamerák védik.
A kertben számos gyönyörű nagy fa áll. Van egy puhafalú medencének kialakított hely, és egy kis szalonnasütő is. A víz 7 méternyire található. Van egy hajóbeálló, de stég építésére is van lehetőség.
A ház a Cseke sziget szomszédságában van, ahol táborozásra és vízi sportokra van lehetőség. A környék klímája kiváló, mivel a sziget megvédi a szélsőségektől. Nyáron rendszeres szúnyogirtás folyik. A szomszédok kedves, kellemes emberek. A ház a természet és a vízi sportok szerelmeseinek, horgászoknak, és családi nyaralónak is kiválóan megfelel, de befektetésnek is kiváló. Kérem csak komoly érdeklődők hívjanak.
Irányár: 60 millió

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145186881

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn