Pilisszentiván, Szabadság út

company_logo

189 500 000

Ft

873 272 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 27., 10:41

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
3

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1429  m2
Méret:
217 m²

Leírás

Pilisszentivánon a Szabadság úton eladó, egy nagyon jó paraméterekkel rendelkező 1429 nm-s telken lévő bruttó 217 nm-s míg nettó 195,4 nm-s alapterületű családi ház. Az ingatlan 2023-ben egy teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át a jelenlegi tulajdonos által. Tervezéskor és kivitelezéskor nagy figyelmet szentelek a minőségi munkára és anyaghasználatra. Falakat mozgattak, bontottak, cserélték a belső/külső nyílászárókat, villany vezetékeket, vizesblokkokat, burkolatokat és korszerűsítették a fűtésrendszert, így bátran állíthatom azt, hogy az aljzat betontól a plafonig minden nm-ere új. Az egyik legmodernebb hőszivattyús fűtésrendszer látja el a fűtését és a hűtését. A lakás bejárati ajtaja egy biztonsági ajtó, az ablakok pedig dupla rétegű, hőszigetelő üveggel vannak ellátva. Az új építésű ikerház mai kornak megfelelő, magas műszaki tartalommal épült, így a fenntartási költsége kifejezetten alacsony.

A ház szintjeinek részletesebb bemutatása:

Földszinten kialakításra került egy hálószoba, egy mosókonyha, egy fürdőszoba és a gépészeti helyiség illetve az elektromos kapuval rendelkező garázs is. Az össz alapterülete 55,41 nm + a garázs 20,48 nm.

A középső szinten találhatóak meg a közösségi helyiségek, mint a konyha és a nappali. Mellette kialakításra kerül egy fürdőszoba és egy hálószoba is. 68,48 nm-s alapterülettel rendelkezik és tartozik hozzá egy 11,4 nm-s loggia és egy 3 nm-es terasz is.

A felső szint elrendezése is kiváló, hiszen kialakításra került 3 külön nyíló hálószoba, egy fürdőszoba, egy wc és az előtér. Az emelet 82,88 nm-s alapterülettel rendelkezik. Így tökéletes választás egy család számára.

Egy nagy méretű 1429 nm-s, funkcióját tekintve minden igényt kielégítő telek tartozik. A zöld terület kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és pihenésre a mindennapi stressz elől menekülve, miközben közvetlenül élvezhetjük a természet közelségét és a telek adta előnyöket. Telek mérete miatt akár meg is osztható, így építhető még rá egy családi ház is. A garázson kívül is könnyen lehet parkírozni a területen.

Infrastrukturális szempontból kiváló helyen van a ház, hiszen a település központja pár perc alatt megközelíthető, ahol a mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok egytől egyig megtalálhatóak. Budapest 20 míg Esztergom 30 perc alatt érhető el autóval, a szomszédos Pilisvörösváron áthaladó vonattal 28 perc alatt elérhető a Nyugati pályaudvar.
A környéken sok kikapcsolódási és túrázási lehetőségekkel rendelkezik.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147381529

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn