Pilisi otthon 72 m2 2 szobával, nappalival, 1016 m2-es telken

company_logo

39 999 999

Ft

555 556 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
72 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1016  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167349 hivatkozási számú pilisi családi ház. Csodálatos Pilisi Otthon várja Önt!

Tekintse meg ezt a bájos 72 m2-es családi házat, mely Pilis szívében helyezkedik el. Ez a kifinomult otthon ideális választás azoknak, akik szeretik a nyugalmat és a természet közelségét.

A telek 1016 m2-es nagysága lehetővé teszi a kertészkedés örömeit és a szabadtéri élet élvezetét. A ház kialakítása rendkívül praktikus, 2 hálószoba, nappali, konyha, fülrdőszoba, külön wc és kamra. Az ingatlan összközműves, a fűtésről gázcirkó gondoskodik és vegyes tüzelésű kazán. Plusz meleget és hangulatot kölcsönöz a cserépkályha, melynek melege utánozhatatlan a hideg téli estéken.

A kellemes hangulatú fedett terasz lehetőséget nyújt a pihenésre és az élvezetes kerti összejövetelekre. A kényelmet szolgálja továbbá az egy kocsi számára tervezett zárt garázs, valamint a sok tárolóhely a mindennapi holmiknak.

Ez a vegyes falazatú téglából épült otthon cserépfedéssel és keleti fekvéssel büszkélkedhet, így mindig kellemes fényáradat várja Önt minden reggel.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Hívjon még ma, hogy megtekintse ezt a varázslatos Pilisi ottont, mely hamarosan az Öné lehet! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pilisi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #167349Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145733714

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn