Pilisi eladó 156 nm-es ház #4627701

company_logo

47 900 000

Ft

307 051 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 21., 09:52
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
156 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Pilis csendes utcájában vált eladóvá egy 716 nm nagyságú, körbekerített, összközműves telken lévő 156 nm alapterületű, teljes felújításon átesett három szintes családi ház, mely igazi gyöngyszem belső küllemét tekintve.

Az ingatlan 2000-ben épült. A 52 nm-es földszinten található az előtér, a közlekedőn keresztül közelíthetjük meg a napfényes nappalit és a konyhát-étkezőt, a szobát, valamint az illemhelyiséggel ellátott fürdőszobát. A földszintről lépcsőn keresztül, valamint kívülről külön bejárattal közelíthetjük meg az 52 nm alapterű alagsorban kialakított üzlethelyiséget, mely jelenleg fodrászatként működik. A tágas üzlettérből nyílik egy további üzlethelyiség, az illemhelyiség, valamint a kazánház.

2020-ban az otthonban teljes felújítás történt, mely során kicserélésre került az összes nyílászáró, háromrétegű, műanyag thermoüveges ablakokra, ajtókra, továbbá kiépítésre került a teljes víz- és csatorna hálózat, a fűtésrendszer, az épület tetőhéjazata is cserélve lett. Az otthon belső burkolatainak modern ízlés szerinti váltására, valamint a fürdőszoba teljes felújítására ugyanezen évben került sor.

Az eredmény egy teljesen újszerű családi ház lett.

Az alagsori üzlethelyiség kialakítása 2022-ben valósult meg. A 30 nm-es szerelőaknával ellátott, fűtött garázs lehetővé teszi a két gépkocsival történő parkolást.

A tetőteret jelenleg kívülről közelíthetjük meg, de a földszintről történő feljutás is elő lett készítve. A tetőtér jelenleg egy légtér, belső kialakítása az új tulajdonosra vár.

A fűtést és a melegvizet gázcirkó biztosítja, az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán és inverteres klímák is gondoskodhatnak.

Az udvar füvesített részét fúrt kútról tudjuk öntözni.

A településről Budapest mind tömegközeledéssel, mind gépkocsival 40 perc alatt elérhető. Bevásárlási lehetőségek, oktatási és egészségügyi intézmények 5-10 percnyi távolságra vannak az otthontól.

Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával, a Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.

Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Hivatkozási azonosító: HZ034255-4627701

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147226545

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn