122 nm-es ház eladó Pilis

company_logo

57 000 000

Ft

467 213 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
122 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
817  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Pilisen 5 percre a vasútállomástól 120m2-s családi ház sok plusz m2-l, kialakítható 50 m2 tetőtérrel eladó!

Pilisen a vasúttól sétatávolságra, orvostól, patikától 5 percre található 817 m2-s telken fekvő 120 m2 hasznos alapterületű, tehermentes ingatlan eladó! Csendes környezettel megáldott házat kínálunk eladásra ahol munka, illetve családi okokból költöznek el a tulajdonosok. Az elmúlt 1-2 évben folyamatosan újították fel a házat mind belülről, mind kívülről, amit már az új tulajdonos fog tudni igazán kiélvezni. A tetőtér beépítésre alkalmas, 50 m2 körüli, így akár 2 generáció együttélésére is van lehetőség. A lépcsővel megközelíthető alagsor 32,65 m2. A ház szigetelt, színezést még nem kapott. A bejáratnál fedett terasz a két szoba felől 11 m2 nyitott terasz tovább növeli az életteret.
A földszinten 58m2-s nappali fogad minket, melyből kis rész irodának le van választva jelenleg. Innen a télikertbe, konyhába, WC felé és egy kis szintkülönbséget áthidaló, megvilágított lépcsőn keresztül juthatunk a hálókhoz. Itt új laminált padlók kerültek lefektetésre. A konyha bútorozott, gépesített, kis kamra csatlakozik hozzá. A lépcsőházból egyrészt pince irányába indulhatunk, ahol a garázs, boiler és a kazánok találhatóak. Itt nagyok a terek, tovább alakíthatóak a helyiségek. Másrészt a tetőtér felé léphetünk,

A ház összkomfortos, 3x16A áll rendelkezésre,, a villanyvezetékek cserélve, optikai kábel telepített. Féléves gázkazán radiátorokon keresztül biztosítja a fűtést, továbbá rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is. Valamint 2 telepített klíma, illetve egy harmadiknak az előkészítése van meg. A telken fúrt kutat találunk, a vezetékes víz mellett, házi vízmű is gondoskodhat a vízellátásról. A nyílászárók duplaüvegesek, újak, mindegyik szúnyoghálóval, redőnnyel ellátott.

Parkolási lehetőség az ingatlanon belül fűtött mélygarázsban vagy a kertben található, óriási fedett területen lehetséges. Két kapu áll rendelkezésre, melyek közül az egyik automatikus. A telek nagy terekkel bír, a ház mögött akár állattartásra is van lehetőség. Az utca felöli részen mediterrán hangulatot idéző kert és terasz fogad minket. A terasz felújítása nem fejeződött be, az új burkolat a vételár részét képezi.

Azok részére aki, egy jól alakítható, nagy házat keresnek, fontos a telek méret, az alagsor nyújtotta területek, illetve aki számára a két generációssá alakíthatóság érték, mindenképpen ajánlanám az ingatlan.

Pilis nyugodt, jó környékén van a telek, a reptéren, rendőrségnél dolgozó szomszédokkal. Keressenek bátran!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144561353

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn