Pátyon családi ház eladó

189 000 000

Ft

630 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Please Scroll Down FOR English

Eladásra kínálok Pátyon egy 300m2-es családi házat, mely kialakításából adódóan alkalmas két generáció együttélésére. A ház 1439 m2-es telken helyezkedik el egy nagyobb méretű fészernek használható melléképülettel. A hatalmas kert alkalmas a kikapcsolódásra, tűzrakóval és gyümölcsfákkal. A telek elhelyezkedése miatt egy közvetlen szomszéd ház található, ahova a háznak nem néznek ablakai, így teljesen elszigetelve élvezheti mindennapjait.

A pinceszinten (90m2)  található egy két autó befogadására alkalmas tágas garázs, mosókonyha, szauna/rekreációs helyiség és egy külön mellékhelyiség. 

A földszinten található egy világos étkezős nappali, hálószoba, fürdőszoba, WC, konyha, és egy télikert/előszoba.  

A tetőtér erkélyes világos nagyszobával rendelkezik, külön konyhának használható helyiséggel, hálószobával, fürdőszobával és egy mellékhelyiséggel.

A házba szélessávú internet is be van vezetve. Az ingatlan riasztóval felszerelt, távfelügyelettel védett, illetve elektromos kapuval és garázsajtóval ellátott. A fűtésről padlófűtés, gáz combi-cirkó kazán, illetve fatüzelésű kandalló gondoskodik. Polgármesteri hivatal által rezsitámogatott, így az ajánlott gázfogyasztási határérték duplájára növekedett.
Műanyag nyílelzárók és redőnyök segítik, hogy nyáron kellemes idő maradjon a házban, illetve a beépített szúnyoghálók miatt zavartalanul lehet éjszaka szellőztetni.

I offer for sale a 300m2 family home in Páty.  The house is located on a plot of 1439 m2 with an outbuilding behind the house that can be used as a larger shed.  The huge garden is suitable for relaxation with a fire pit and fruit trees.  Due to the location of the lot, there is a house directly next door to which the windows of the house do not look.

On the basement level (90m2) there is a spacious garage for two cars, a laundry room, a sauna/recreation room with shower and a separate restroom.

The ground floor has a bright living room, dining room, bedroom, bathroom, toilet, kitchen and a hall/winter garden. The second floor has a wonderful panoramic view of the surrounding area, a bright large room with a balcony, a room that can be used as a separate kitchen, a bedroom, a bathroom and a separate toilet. The estate has broadband internet, and the property is equipped with an alarm and protected by remote monitoring. The garage and the gate are electronic with remote control.

The heating system is floor-heating combined with a gas powered furnace, also there is a living room- fireplace. The gas consumtion limit has been doubled since the official approval of the mayor's office.

The windows have plastic frames and equipped with mosquito nets, so the ventilation at night may remain undisturbed.

Ingatlanos Segítségét Nem Kérjük!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143005511

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn