Olcsó telek Pest megyében panorámával falusi "Csok" lehetőséggel

6 200 000

Ft

7 086 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 21., 01:00

Tulajdonságok

Méret:
875 m²

Hány százalékban beépíthető?:
30  %

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában
Csatorna:
telken belül

Leírás

Versegen, Budapesttől 40km-re csendes, nyugodt környéken, eladó belterületi új osztású telek. Három oldalról szomszéd mentes.
Az Örs vezér tértől kifelé, Gödöllő, Aszód, Kartal vonalán és az M3-as autópályán keresztül is könnyedén megközelíthető a csodás környezetben található kis település, Hatvanhoz is közel. Szép természeti környezetének és kedvező klímájának köszönhetően, igen népszerű a nyugalomra vágyók körében. A telek, több lehetőséget is kínál, akár építkezésre, vállalkozásra, gazdálkodásra, termelői tevékenységre, kikapcsolódni, feltöltődni vágyóknak egyaránt, jó lehetőség vagy befektetésre. A telek a falu szélén, családi házas környezetben helyezkedik el, ahová közvilágítással rendelkező aszfalt út vezet, és minden közmű megtalálható.
A településen minden utca aszfaltburkolattal rendelkezik, illetve a településnek saját szennyvíztisztító telepe és szennyvízcsatorna-hálózata van (természetesen kiépült a víz, áram, gáz és internet infrastruktúra is). A fejlődés alapját jelentő jó elérhetőségen kívül a település kiváló természeti adottságokkal rendelkezik. Így például ipari termelés hiányában a levegőminőség kitűnő, a termőföld és az erdők nem szennyezettek, a település alatt pedig nagyon jó minőségű két termálvízbázis található.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147221749

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn