Ócsán eladó egy duplakomfortos, gupla garázsos, 3 szoba-nappal 1384_mj

company_logo

82 000 000

Ft

573 427 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 10:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
143 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
4+

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
719  m2
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Ócsa északi részén, a Bajcsy-Zs út közelében vált eladóvá ez a dupla garázzsal rendelkező, 3 hálószobás, nagy nappalis, duplakomfortos önálló családi ház.

Az eladó családi ház 2000-ben épült egy 719 nm-es telekre, 143 nm alapterülettel (84 nm földszint és 59 nm tetőtér, amelynek hasznos alapterülete némileg kisebb), földszint + tetőtér kialakítással. Összességében egy nagyon praktikus, kényelmes, kellően tágas helyiségekkel és jó fényviszonyokkal rendelkező családi otthont nyújt a ház.

A földszinten egy hálószoba, fürdőszoba, WC, konyha, kamra és a nappali került kialakításra, míg a tetőtérben 2 hálószoba mellett egy tágas fürdőszoba-WC és egy gardrób. A földszinti fürdőszoba zuhanyzós, míg a tetőtérben lévő sarokkádas. Az emeletre kényelmes járású betonvázas lépcső vezet, alatta lett kialakítva a földszinti WC. A konyha és az étkező kényelmesen tágas és a konyha mellett kamra is kialakításra került. A földszinti közlekedőben és hálószobában nagyméretű beépített szekrények találhatók, a közlekedőben lévő nagy tükrös tolóajtókkal rendelkezik. Nagyon ötletesen lett kialakítva a tetőtéri gardrób helyiség is, amely szintén tükrös tolóajtókat kapott.

Az L alakú épület elölről egy fedett terasznak nyújt helyet, innen nyílik a bejárat, de a konyha felől hátra felé is nyílik ajtó. A kétállásos garázsban bőven jut még hely tárolásra is. A garázskapuk elektromosan mozgathatók, ahogy az utcai beálló kapuja is. A védelemről távfelügyeletre bekötött riasztó gondoskodik. A nappaliban és az egyik tetőtéri hálószobában klíma biztosítja a hűtést.

Az épület 38-as porotherm téglából készült és beton födémmel, zsindely fedéssel rendelkezik. A fűtést és a meleg vízellátást 24 kW-os gáz kombi cirkó biztosítja. A nyílászárók SOFA típusú, 2 rétegű üvegezéssel ellátott fából készült ablakok, a bejárati ajtók műanyagra lettek cserélve. A tetőtérben Velux tetőtéri ablakok találhatók. Rendkívül masszív ház, stabil szerkezet, száraz és hőhídmentes.
A ház előtt és mögött jelenleg füvesített kertet találunk, hátul néhány gyümölcsfával. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A konyhabútor a vételár részét képezi.

Családoknak nagyon ideális otthont nyújthat a ház, mert 100 méteren belül buszmegálló, 1,2 km-re pedig a vonat elérhető (Lajosmizse-Bp vonal) és általános iskola, gimnázium, óvoda is elérhető. Autóval végig jó utakon 2 irányban is az M5 autópálya és Alsónémedi felé pedig az M0 autópályák 10 percre vannak. Tesco, Spar áruházak biztosítják a bevásárlási lehetőséget.

I.ár: 82.000.000.- Ft

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban. Kérjük, hogy néhány nappal előre szíveskedjen időpontot egyeztetni a megtekintésre.

.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147329405

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn