Nagykőrös, Tetőtér beépítéses 5 szobás családi ház, 194 m2-es, 2

company_logo

49 500 000

Ft

255 155 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
194 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1115  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Családi ház
Nagykőrös Tetőtér beépítéses 5 szobás családi ház
5 szoba, 194 m2-es

Nagykőrösön, kertvárosi övezetben, kertes családi házas környezetben eladó egy 1115 nm-es telken elhelyezkedő, 90-es években épült, tetőtér beépítéses, 194 nm-es, 5 szobás szigetelt családi ház, 3 állású garázzsal, + tárolóval.
A ház beton alapra, beton lábazattal, kétrétegű vízszintes fal- és padlószigeteléssel, Thermoton téglából kétsoros nikecell betétes falazatból épült, vasbeton koszorúval, mely szintén nikecell szigetelést kapott. A födém vasbeton, kőzetgyapot hőszigeteléssel, a tetőfedés Bramac cserépfedés. A nyílászárók Duna-therm típusú, fa szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel.
A ház fűtését gázkazán, illetve fa tüzelésű kazán biztosítja, mindkét szinten padlófűtés került kialakításra. A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. Házi csatornarendszer került kiépítésre, szennyvízelhelyezés zárt tárolóba történik, a városi szennyvízcsatorna az utcában ki van építve.. A városi víz bekötés a telken belül található. Házi vízvezetékrendszer került kiépítésre hidroforral, motorral, jelenleg meglévő fúrott kútról történik a víznyerés.
A házban a szobák padlószőnyeg, a többi helyiség járólapos burkolatú.
A földszinten a főbejáraton keresztül az előszobába jutunk, innen nyílik az étkezővel és konyhával egy légtérben elhyelyezkedő nappali, egy szoba, egy különálló WC, fürdőszoba, lépcső a tetőtérbe. A konyhából közvetlenül egy tágas kamra nyílik, itt kapott helyet a villanybojler is. A konyhából nyíló étkezőből egy kijáraton keresztül az udvarra jutunk, itt található a kazánház, és innen tudjuk megközelíteni a 3 állásos garázst is. A nappaliból egy tágas teraszra jutunk.
A tágas, tárolásra is alkalmas kazánházban a két kazánon kívül a házi vízellátó rendszer is itt került kiépítésre.
A tetőtérben az előtérből nyílnak a szobák  melyből egyik erkélykapcsolatos - , a különálló WC, fürdőszoba. Itt az egyik helyiség konyhának lett kialakítva, így a ház két generációnak is alkalmas, de a konyhát könnyedén szobává vagy gardróbbá alakíthatja.
A ház kívül-belül átlagos állapotú, tisztasági festést követően lakható.
A ház birtokba adása a vételár teljes megfizetését követő 30 napon belül lehetséges.
Az ingatlan energetikai besorolása: E

Hitelre van szüksége az ingatlanvásárláshoz? Hitelét akkor is díjmentesen elintézzük Önnek, ha ingatlanát nem tőlünk vásárolja! Abban a bankban, amelyiket Ön választja! Kedvezményesebben, gyorsabban, kevesebb stresszel, mintha önállóan intézné.

További információért, illetve megtekintésért kérem keressen a megadott elérhetőségen.
Az ingatlan kizárólag a Balla Ingatlaniroda megbízásában van.

Hívjon, egyeztessünk időpontot, tekintsük meg együtt!

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítőként, illetve MNB engedélyekkel rendelkező hitelközvetítőként szakszerű és korrekt tájékoztatást nyújtunk.
Amennyiben hitelre van szüksége, ingyenes, bankfüggetlen hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére, bármely bankfióknál!
Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá ingatlan vásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk.
Jelzáloghitel, babaváró hitel igényét vásárlástól függetlenül elintézzük Önnek, melynek ügyintézése Önnek díjtalan!
Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.
További információért és megtekintésért kérem keressen a megadott elérhetőségeken.

Eladó/kiadó ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére, amennyiben eladó/kiadó ingatlana van Önnek vagy ismerősének, hívja a megadott telefonszámot, korrekt, kedvező feltételek mellett állunk rendelkezésükre az ingatlan eladásában.
Balla Ingatlaniroda Nagykőrös

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130470370

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás