Nagykáta, eladó családi ház, építészetileg és gépészetileg

company_logo

45 000 000

Ft

505 618 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 26., 19:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
89 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
892  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az ingatlan jellemzése:
A 892 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített, hőszigeteléssel ellátott tégla falazat, szigetelt fa födémmel, felújított sátor tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva.
Fűtése gázkazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; hálózati meleg víz ellátása télen kombicirkóról megoldott, fűtési szezonon kívül napkollektor által előállított és puffertartályban tárolt meleg víz által biztosított. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása 3x16A és 1x32A. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 2018-ban teljes körűen felújított családi ház 127 m2 hasznos alapterületű, melyből 89 m2 lakhatási célt szolgáló főépület rész, míg 38 m2 alapterületen nyári konyha, kazánház és egyéb funkciót betöltő épületszárny került kialakításra. A lakóépületen túl, az udvarról önálló bejáratokon át elérhető egy 20 m2 alapterületű garázs, valamint a hátsó épületrész alatt húzódó 14 m2 alapterületű szuterén. Továbbá a főépület mögött található egy közel 70 m2 alapterületű nyitott szín.
A 89 m2 hasznos alapterületű főépület kettő bejáraton át közelíthető meg, mely bejáratok az épületet az udvari homlokzaton körbeölelő teraszról nyílnak. A déli tájolású utcafronton kettő, nagy alapterületű szoba került kialakításra, mely szobák mögött mint központi élettér húzódik a konyha, étkező és a nappali, egy nagy tágas teret alkotó hármas egységként. Az épület hátsó traktusában került kialakításra a fürdőszoba és a wc helyiség, melyek egy kis előtérből nyílnak.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141900373

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Egri Zsolt

Tápióvölgye Ingatlan - Árpád Ker. Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn