Nagykáta, Gyógyfürdő közeli utca, 784 m2-es, telek

company_logo

5 500 000

Ft

7 015 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 16:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
van

Csatorna:
van

Hány százalékban beépíthető?:
40  %
Méret:
784 m²

Leírás

Telek
Nagykáta Gyógyfürdő közeli utca
784 m2-es

Ritka jó ajánlat, ne maradjon le róla! Befektetésnek is ideális vásárlás, építési tervekhez is kiváló választás.
Nagykátán, a Gyógyfürdő és Strand utcájában kínálok 784 nm-es körülkerített telket. A területet a közelmúltban minősítették át, a Vt-6-os övezetre jellemzően 40%-os a beépíthetőség. A telek két utcai kapuval is rendelkezik, szabályos téglalap formájú, sík felületű. Építkezéshez előkészített 8,2x9,3 méteres betonalap, illetve egy az építkezés idejére felvonulási épületként, vagy fűtési időszakon kívül időszakban hétvégi házként is használható 11 nm-es konténerház várja a vásárlót. Az ingatlan gondosan karbantartott, a növények gondozásához nagy segítség a fúrt kút. A környezet rendezett, az utcában állandó lakosok házai is állnak, a környék biztonságos, a belvárostól pár perces autós távolságra.
A népszerű Pest megyei fürdő fedett része egész évben, a strand pedig a nyári szezonban várja a látogatókat. A fürdőben különféle medencék, sportolási lehetőségek mellett wellness szolgáltatásokat vehetnek igénybe a vendégek.
Orvosi vizsgálatok igazolják, hogy a fürdő gyógyvize kiválóan alkalmas idült ízületi gyulladások, degeneratív elváltozások, a gerinc különböző idült gyulladásai, idegfájdalmak, ideggyógyulások, Heine-medin kór utáni, valamint agyvérzés, agyműtét vagy más okból kialakult bénulások utókezelésére, idült izomfájdalmak, sérülések, sportsérülések kezelésére, valamint elhúzódó nehezen gyógyuló csonttöréseknél a callusképződés elősegítésére.
Bevételt biztosító kis vendégház építése is lehet opció. A tovább gondolkodáshoz, megtekintési időpont egyeztetéshez várom érdeklődő megkeresését munkaszüneti napokon is.

További információk:

Hirdetés azonosító: 151024875

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 8 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn