Most épülő vendégház Horányban eladó

59 000 000

Ft

737 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
80 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
16

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
460  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
2024

Leírás

Vendégház Horányban eladó

Budapesttől 25 km-re, Szigetmonostoron, Horány üdülőfaluban erdei környezetben vadonatúj könnyűszerkezetes, kétszintes, 75-80 nm-es téliesített nyaraló pincével eladó. Ideális egész évben használható vendégháznak, nyaralónak, akár állandó lakhatásra.

A telek sarki, 460 nm-es, körbekerített. A rendkívül csendes Mókus utca a 3 komptól (Dunakeszi, Gőd, Szentendre) végig aszfaltos úton, majd a helyi közérttől 100 méteren szórt kavicsos úton bármilyen közlekedési eszközzel minden évszakban jól megközelíthető.

A telken vezetékes víz, csatorna, villany (H tarifa, 32A), internet van, gáz a kapu előtt.
Az épület könnyűszerkezetes építési móddal, beton sávalappal épült fa nyílászárókkal, a ház 15 cm belső kőzetgyapot és 10 cm külső szigetelést kapott.
A fűtésről és a hűtésről 3 klíma gondoskodik, a fürdőszobában elektromos fali fűtés. Az ingatlanban kémény nincs, de fatüzelésű fűtési igény esetén külső kémény felszerelése könnyedén megoldható. Napkollektorok felhelyezésére alkalmas tetőrész is van.
Az ingatlan bejárati előtti kis terasza apácarácsos, fedett, kiülésre is alkalmas. Belépéskor az alsó szinten bútorozott előtér fogad, balra a szigetként félreeső gépesített konyha, jobbra a fürdő van. Mellette található a háztartási helyiség, ahonan Ariston elektromos bojler látja el hideg-meleg vízzel a házat, valamint a mosógép is itt kapott helyet. Ugyanitt található egy önálló gardrob, az étkező és a nappali, ahonnan a hátsó étkező teraszra és az udvarra jutunk. Ugyanerre a teraszra és a pincébe való kijutáshoz a konyhából önálló hátsó ajtó is nyílik. A nappaliból lehet feljutni a felső emeletre, ahol 2 hálószoba és mellékhelyiség van.
A térkövezett terasz étkezésre, baráti összejövetelekre alkalmas, a kertben sütögetésekre kialakított rész is van. A ház alatt található még egy tárolásra alkalmas 10 nm-es pince.
Parkolni az utcán a telek mellett is lehetséges (4-5 autó), de a már meglévő nagykapun keresztül egy autó a kerti parkolót is használhatja.
A ház jelenleg vendégháznak készült, így azonnal jövedelmező befektetésben gondolkodóknak is tökéletes választás. Emellett egyedülállóknak, pároknak, kis családi otthonnak vagy erdei kikapcsolódásra, elvonulásra vágyóknak ideális.
Duna-part természetes stranddal, bevásárlási lehetőségek, bölcsőde, óvoda, iskola, 3 komp és Tahitótfaluban híd található.

Irányár: 59 M

Kérdéssel vagy megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145594531

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn