Monoron lovastanya és termőföld sürgősen eladó!

company_logo

190 000 000

Ft

12 666 667 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
15 m²

Méret tipus:
ha

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
15

Méret (m2):
150000

Leírás

Monoron sürgősen eladóvá vált ez a mintegy 15 HA területen fekvő, lovak tartására alkalmas, 2007-10 között épült , kiválóan megközelíthető tanya!
A tanya kiváló elhelyezkedésű, Monortól pár kilométerre található, teljesen sík területen! A gazdasági épület együttes egy 270 m2-en elterülő ,12 boxos istállóból (10m2 egyenként) és a hozzá tartozó 25 m2-es lovászlakásból, szemes takarmány tárolóból, kazánházból áll. Az istálló kialakítása modern, bitumenezett és olyan elrendezésű., hogy egy traktor is tud közlekedni benne! Az istállóban pata/lómosó, nyerges helyiség is kiépített. A szemes takarmánytároló akár 400 q takarmány tárolására is alkalmas. A világítás indenhol LED rendszerű, energiatakarékos; a villamos hálózat 3x16A kapacitású, de természetesen igény szerint bővíthető. Az ivóvizet egy bevizsgált, fúrt kút biztosítja, a teljes csatornarendszer szintén ki van építve , a szennyvíz derítőkbe távozik. A nyílászárók mindenhol modern, műanyagból készültek, gondozásmentesek. A gazdasági épületekhez tartozik egy 200m2-es szénatároló, ami a lovastanyához tartozó mezőgazdasági földeken megtermelt takarmány tárolására alkalmas, mintegy 300 körbála helyezhető el benne. A tanya melletti földek 15 HA-os kapacitása nemcsak a lovak takarmányozásához elegendő, de még eladásra is kerülhet! A földek megműveléséhez szükséges géppark (traktor, borona, vetőgép stb) szintén biztosított, ezek értékesítése kedvezményes áron, de külön megegyezés szerint történik. A tanyához egy 125 m2-es, újszerű állapotban lévő, 3 szobás lakás , parkosított kerttel, öntözőrendszerrel is tartozik. A tanyához tartozó területekhez támogatás felvehető, a tanya pályázatokon indítható! A valós ár tört részéért most kiváló vétel lehet akár lovardának, akár egyéb mezőgazdasági - állattartási tevékenységnek, érdemes megnézni!

Szükség esetén kollégánk kiválasztja az Ön igényeinek megfelelő, legkedvezőbb hitelkonstrukciót vagy biztosítást Magyarország piacvezető bankjai és biztosítóinak ajánlatai közül. Teljes hitel és biztosítási ügyintézés!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143413918

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Tóth Tamás

MercuryT Land Ingatlanügynökség

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn