Monoron, 1000 pince városában telek eladó

12 900 000

Ft

13 665 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Villany:
telken belül

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Méret:
944 m²

Leírás

Pest megyében, Monoron az ezer pince városában,a rendvények egyik fő során Strázsahegyen 944 nm-es telek eladó! Az ingatlan a Petrovai Pince és a Százas Pince Rendezvényház között található.

A Telek Jellemzői:
A 944 nm-es telekre a villany közmű bevezetésre került, található a telken egy 15 nm-es szaletli és egy 20 nm-es faház, valamint egy sütögető rész is kialakításra került. A telek szomszédságában is rendezett birtokok találhatók ami az utcára és a környékre is jellemző!
A pincefalu az 1800-as években alakult ki. A leggyakoribb szőlőfajták a rizling, a rizlingszilváni, a rajnai rizling, a kékfrankos és a zweigelt; a hegy nedűjét a 960 pincében dolgozzák fel, melyeknek tizede eredeti állapotában maradt fenn. Az itt készült borokat egyre több pincénél meg is lehet kóstolni, sokan már nem csak saját maguk kedvére borászkodnak a Strázsahegyen. A dűlőutakon érdemes felfedezni az olyan apróságokat (például az Orbán térről indulva, amelynek közelében menő játszótér is található), mint egy csinos kerekeskút (a pincefalu egyik jellemzője), egy szőlővel futtatott kis terasz a pince előtt, vagy egy-egy évszázados pinceajtó. A felfedezést segíti az Ezer pince szőlészeti és borászati tanösvény, amely két rövidebb útvonalból áll. A Szent Orbán ösvény a hazai szőlészetet és borászatot ismerteti meg a látogatókkal, míg a Bacchus ösvény a Strázsahegy természeti, épített és kultúrtörténeti értékeit mutatja be.
A pincék közötti tekergést megkoronázza a Strázsahegy tetején (190 méter) álló kilátó meglátogatása, ahonnan a ferihegyi repülőtér irányítótornya felett a budai hegységig lehet ellátni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149562651

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 24 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn