Mogyoród, Sissy Villapark, 204 m2-es, családi ház, 5 szobás

company_logo

249 000 000

Ft

1 220 588 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
204 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
823  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Építés éve:
2022

Leírás

Családi ház
Mogyoród Sissy Villapark
5 szoba, 204 m2-es

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA? LÉTEZIK!!

Jöjjön el és győződjön meg róla a saját szemével! Otthonunk kiválasztása fontos lépés mindannyiunk életében, garantálom, hogy ez az álom környezet egy életre elcsábítja!

A Sissy villaparkhoz tartozó erdő szélén, tóparton, környezetbarát, letisztult luxus házakban élheti családjával mindennapjait biztonságban, fiatalos lakóközösségben.

2022 végén beköltözhet egy TÓPARTI, 823 nm-es telken álló netto 204 nm-es, nappali + 4 szobás, 2 fürdőszobás,gardbróbos, 38 nm teraszos, dupla garázsos, alacsony rezsit és kis környezetterhelést biztosító hőszivattyúval fűtött önálló CSALÁDI HÁZ ba.


MŰSZAKI TARTALOM:
A 2022-ben átadásra kerülő ikerház fala Porotherm klíma 38 falazóblokkból , 12 cm-es dryvit hőszigeteléssel épül. A fűtést hőszivattyú működtette padlófűtés biztosítja. A homlokzati nyílászárók 7 légkamrás műanyag szerkezetűek szürke színben, tokos beépített redőnnyel. A fürdőszobák minőségi, igényes anyagokkal lesznek burkolva, melyek még választhatóak. A riasztó vezetékek kiépítése benne van az árban. Részletes leírást kérésre küldök.

KÖRNYÉK
Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően az M3 Mogyoródi kihajtójától percek alatt megközelíthető. A Szentjakab állomás HÉV-megálló 15 perc séta, onnan az Őrs Vezér tér 30perc, Gödöllő központja 10 perc távolságra érhető el .

Közvetlenül a hirdetett házak szomszédságában 2023-mas átadással egy üzletház épül, élelmiszerboltokkal, drogériával, edzőteremmel,bölcsődével stb.

Sissy után, aki sok időt töltött ezen a varázslatos vidéken, és aki után a lakópark a nevét kapta, most Ön is úri környezetben, biztonsági szolgálat védelme alatt sétálhat a kandelláberek szegélyezte viacolor sétányon a park egész területén. Gyermekei a játszótéren új barátokat szerezve biztoságban, jó levegőn mesebeli környezetben élvezhetik a gyermekkor örömeit.


Az ingatlan megvásárlásához MINDEN CSALÁDI KEDVEZMÉNY igénybevehető!

Ha HITEL-re van szüksége, cégünk hiteltanácsadója a vele leszerződött 10 bank ajánlata közül megtalálja Önnek személyre szabottan a lehető legjobbat.

Megbízható ÜGYVÉD segítségét is igénybe veheti nálunk.

Amennyiben távol a város nyüzsgő forgatagától, de mégis Budapest vonzáskörzetében igényes és varázslatos környezetben szeretné álmai otthonát kialakítani, kérem hívjon akár este, hétvégén is bizalommal.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128393148

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Sarkady Bea

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás