Mogyoród, Árpád vezér út

company_logo

250 000 000

Ft

803 859 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 13., 11:53

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
880  m2

Méret:
311 m²

Leírás

Eladó Mogyoródon egy minden igényt kielégítő családi ház!

A hely szellemét tisztelő, 2022-ben épült ház Mogyoród kertváros tradicionális hangulatába illik. A természetes anyagokkal felöltöztetett, stílusos külső megjelenéshez belül pragmatikus szerkesztettség társul, így a szintenként jól megválasztott anyaghasználat és határozott megnyitások mellett a ház elegáns, kényelmes családi otthon.

Az ingatlan a Árpád Vezér úton található, bruttó 311,4 nm, nettó 262,5 nm-s alapterülettel rendelkezik. A ház két szintből áll. Földszint 149,55 nm + terasz 59,52 nm, emelet: 64,11 nm + napozóterasz 38,22 nm, így a nettó alapterületbe a teraszok alapterületének 50%-át számoltuk bele.

Teherhordó falszerkezetet Porotherm 30 N+F falazóblokkból, a belső válaszfalak Porotherm 10 N+F falazóblokkból lettek kialakítva. A földszinti padlón 20 cm vastag lépésálló polisztirolhab hőszigetelés a födémen 40 cm kőzetgyapot készült. A homlokzati falakra 20 cm EPS hőszigetelő rendszer kerül kiépítésre. Tervezéskor és kivitelezéskor nagy hangsúlyt fektettek a minőségi anyag használatra. Az épület fűtését-és hűtését egy hőszivattyú biztosítja padlófűtéssel és mennyezeti fűtő-hűtő rendszerrel. 10 kW-os napelemes rendszerrel is ellátva, ami minimalizálja a fenntartási költségeket.Ellátja a teljes ház villany igényét és gépjármű töltésre is bőven van kapacítás.

A földszinti konyha-nappali-étkező üvegfelületei kint és bent határát elmossák, a beltér a terasszal, privát kerttel összenőve adja a ház és a családi élet központját. Földszinten kialakításra került még egy külön nyíló hálószoba, egy fürdő, egy gépészeti, háztartási helyiség, kamra és közlekedők. Az emeleten három külön nyíló hálószoba, két fürdőszoba került elhelyezésre wc-vel és egy gardrób. A földszinten megtalálható egy kétállásos, fűthető garázs, rengeteg tárolási lehetőség.

A ház szinte minden helyiségéből gyönyörű kilátás nyílik a kertre. Az ingatlanhoz egy 880 nm-s, funkcióját tekintve minden igényt kielégítő telek tartozik. Az intim területet a növényzet és a zöld környezet biztosítja. A telek kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és pihenésre a mindennapi stressz elől menekülve, miközben közvetlenül élvezhetjük a természet közelségét és a telek adta előnyöket. Automata öntöző, csepegtető rendszer segíti a zöld kert karbantartását.

Infrastrukturális szempontból kiváló helyen van a ház, hiszen a település központja pár perc alatt megközelíthető, ahol a mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok egytől egyig megtalálhatóak. A drónfelvételeknek köszönhetően kapunk egy kis ízelítőt a környékről, ahol a nyugalom és a természet közelségének harmóniája dominál.

További képekért és információkért keressen bizalommal!
Videó elérhető az ingatlanról!
Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148415368

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Utoljára aktív: 8 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn